Pratite nas na:

Evropski gradovi


 • Proleće/Jesen
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Doček Nove Godine -> Nova godina Tamo negde 2018

  Nova godina Tamo negde 2018

  Nova godina Tamo negde 2018

  Doček nove godine Tamo negde 2018

  Krenite sa nama Tamo Negde, u mesto okupano Suncem, zaliveno dobrim vinima, mesto gde se pesmom boluje, gde se snazno voli, mesto koje svojim brdima i svetinjama prkosi, mesto gde se govori njihovim jezikom koji odlično razumemo, mesto za koje će uvek postojati seta sto nam trebaju pasoši kada putujemo tamo. Tamo negde, dovoljno daleko, da tokom putovanja predjete granicu, a dovoljno blizu da se previše ne umorite od putovanja... Očekuje Vas niz iznenađenja, novih krajolika i lepih momenata zalivenih dobrim vinom, začinjenih pesmom za Srećnu i uspešnu 2018-tu godinu...  Nova godina Tamo negde 2018


  Nova godina Tamo negde 2018
  31.12.2017. - 02.01.2018.
  3 dana/2 noćenja, autobusom hotel 4****


  1. dan:
  Polazak iz Novog Sada (parking kod lokomotive), Beograda (Sava Centar -savska strana) još ranom zorom. Putovanje uz pauze kako bi dodatno začinili naše putovanje do odredišta TAMO NEGDE. Stižemo do odredišta, opasanog brdima i gde se snažno voli. Smeštaj u hotel. Priprema za Novogodišnju noć. Svečana novogodišnja večera All Inclusive (usluga na bazi švedskog stola nacionalna i internacionalna jela i i pića: prirodni i gazirani sokovi, mineralna voda, rakije (šljivovica, kruška, loza), štok, vlahov, vodka, crno i belo domaće vino, pivo). Noćenje.


  2. dan:
  Doručak – nešto kasnije. Zajednički poludnevni izlet našim odredištem. Izvanredna prilika da se prošetamo i upoznamo sa istorijom i tradicijom mesta gde ćemo boraviti. Atmosferu ćemo zagrejati degustacijom lokalnih proizvoda, a koji će vam sigurno popraviti već odlično raspoloženje. Slobodno vreme i povratak u hotel. Repriza Novogodišnje večeri uz bogat program i večeru. Noćenje.


  3. dan:
  Doručak. Napuštanje hotela. Idemo u neposredno okruženje. Još šetnje, druženja i upoznavanje sa mestom gde putujemo uz sitna iznenadjenja za uspešnu Novu godinu. U popodnevnim satima povratak za Beograd i Novi Sad. Povratak u kasnim noćnim satima ili posle ponoćnim četvrti dan.


  Aranžman u pripremi


  Cena aranžmana uključuje:
  - Prevoz na navedenoj relaciji autobusom turističke klase,
  - smeštaj u hotelu 4**** na bazi 2 noćenja sa doručkom, Novogodišnjom večerom - All Inclusive, reprizom Novogodišnje večeri sa večerom (bez pića)
  - izleti u okruženju,
  - usluge turističkog vodiča,
  - troškove organizacije i realizacije putovanja,
  - ulaznice za lokalitete.
  - Korišćenje bazena, saune i fitness centra + jednokratno korišćenje bazena u sklopu Termalne rivijere.


  Cena aranžmana ne uključuje:
  - individualne troškove,
  - međunarodno zdravstveno osiguranje.


  Doplate:
  - Doplata za jednokrevetnu sobu 30 eur


  Smeštaj:
  U Hotelu 4**** smeštajni kapaciteti su izuzetno prostrani i luksuzno opremljeni: francuski ležaji, TV SAT, lokalna TV i PAY TV – telefon sa direktnim biranjem, mini bar, sef, bežični priključak na internet - dostupan. Kupatila su hidromasažnim stubom ili sa jacuzzi kadama i fenom za kos. Novogodišnja večera all inclusive (usluga na bazi švedskog stola nacionalna i internacionalna jela i pića : prirodni i gazirani sokovi, mineralna voda, rakije (šljivovica, kruška, loza), štok, vlahov, vodka, crno i belo domaće vino, pivo).


  Napomena:
  - Za ovo putovanje potrebni su pasoši


  Minimum za realizaciju 40 putnika


  Mogući načini plaćanja:
  1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
  2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.02.2018 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
  3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
  4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);


  Napomena:
  Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize (ukoliko posedujete plavi pasoš) i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


  Minimum za realizaciju 40 putnika.

  Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Avenija putovanja, licenca OTP 264/2010.

  /

  /

  /


  Prijave i informacije

  Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  011/72 47 012; 72 40 928