Doček Nove Godine avio -> Nova godina Tajland avio 2018

Nova godina Tajland avionom 2018

Nova godina Tajland 2018

Doček nove godine Tajland 2018

Tajland je kao zemlja iza magičnog ogledala, potpuno drugačija od naše stvarnosti, divna u svojoj raznolikosti boja, mirisa i strasti. Narod, priroda, hrana, sve buja pod tropskim nebom, sve je lepo drugačije, za pamćenje. Nalazi se u središnjem delu Indokine i graniči sa Malezijom, Kambodžom, Laosom i Mijanmarom. Poznat kao zemlja orhideja, mističnih reka, nepreglednih tropskih šuma i raskošnih budističkih hramova, Tajland je takođe zemlja susretljivih i nasmejanih ljudi. Bangkok, moderna prestonica Tajlanda, ljudski je mravinjak u kome živi preko 15 miliona stanovnika, gde se drevni hramovi, četvrti i pijace naslanjaju na blještave oblakodere, metropola je sa stotinu lica, koja se razvija neverovatnom brzinom. Nakon blještavih svetala velegrada, ovo putovanje nas vodi na ostrvo Puket, jednu od rajskih oaza Tajlanda, bogato brojnim peščanim plažama, bujnom vegetacijom, zanimljivim dnevnim i nodnim atrakcijama, koje zapljuskuju talasi tirkiznog mora. Konačno, ne smemo zaboraviti da je tajlandska kuhinja atrakcija sama za sebe, jedna od najzdravijih i najbogatijih na svetu. Ovo je lagano, nepretenciozno putovanje, koje de vam doneti mnogo zanimljivih informacija, puno zabave i uživanja za sva čula, putovanje koje stvara trajne uspomene.


Docek nove godine Tajland avio Docek nove godine Tajland avio Docek nove godine Tajland avio Docek nove godine Tajland avio Docek nove godine Tajland avio Docek nove godine Tajland avio

Nova godina Tajland avionom 2018

Nova godina Tajland 2018
Polazak: 29. decembar 2017. (povratak: 10. januar 2018) avionom


1. dan: Beograd – Abu Dabi
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” u 10:00 sati kod šaltera agencije Odeon World Travel. Poletanje za Abu Dabi u 12:00 sati na liniji EY 72G. Obroci u avionu. Dolazak u Abu Dabi u 20:25 sati. Nastavak putovanja u 23:50 sati na liniji EY406G. Obroci u avionu.


2. dan: Abu Dabi – Bangkok
Dolazak u Bangkok u 09:05 sati, po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme za odmor ili za individualne obilaske. Noćenje


3. dan Bankok
Doručak. Razgledanje jednog od najinteresantnijih i najposedenijih gradova jugoistočne Azije, uzavrele prestonice Tajlanda u kojoj živi najmanje 15 miliona ljudi, autobusom i pešice. Grad je zanimljiva kombinacije drevne mudrosti i moderne tehnologije. Poseta najvažnijim budističkim hramovima i svetilištima Bangkoka. Wat Trimitr – hram Zlatnog Bude, Wat Po – hram Ležedeg Bude i prva visoka škola prestonice i Wat Fra Keo, hram Smaragdnog Bude, u srcu raskošne Kraljevske palate. Pauza za ručak. Vožnja autobusom kroz centralne gradske kvartove, zatim odlazak u galeriju dijamanata. Slobodno vreme, za individualna razgledanja i doček Nove godine. Noćenje.


4. dan: Bankok
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni izlet za plovedu pijacu, ukoliko bude mogudnosti. Ovo je jedan od najpozantijih marketa na otvorenom u celoj Aziji, a ujedno i jedna od najpoznatijih atrakcija Bangkoka. Na ovom mestu možete uživati u velikom izboru lokalne kuhinje, kao i egzotičnim namirnicama iz bogate ponude voda i povrda. Povratak u hotel. Noćenje.


5. dan: Bankok – Puket
Doručak. Transfer na aerodrom. Poletanje za Puket u 10:00 sati (let PG 275L) Dolazak na Puket u 11.25 sati. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.


6. do 11. dan: Puket
Doručak. Slobodno vreme za odmor i individulane aktivnosti. Postoji mogudnost za organizovanje fakultativnih izleta na ostrva Pi Pi u provinciji Krabi, Pang Nga oblast sa čuvenim ostrvom „Džemsa Bonda“, odlazak na kabaretsku predstavu... Noćenja.


12. dan: Puket – Abu Dabi
Doručak. Napuštanje soba oko 12 h. Postoji mogudnost doplate na licu mesta za produženi boravak u sobi, u skladu sa raspoloživim kapacitetima hotela. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Abu Dabi kompanijom Etihad na liniji EY431G u 20:20h. Obroci u avionu.


13. dan: Abu Dabi - Beograd
Dolazak u Abu Dabi u 00:20h. Nastavak putovanja za Beograd u 02:25h na liniji EY 071G. Sletanje u Beograd u 05:35h.


Aranžman u pripremi


U cenu putovanja je uračunato:
– avio prevoz na relaciji Beograd–Abu Dabi–Bangkok–Puket–Abu Dabi–Beograd kompanijom Etihad Airways i Bangkok Airways
– 3 nodenja u Bangkoku i 7 nodenja na Puketu u dvokrevetnim sobama, u hotelima kategorije 4* na bazi nodenja sa doručkom
– ručak u tredem danu programa
– transferi i razgledanja prema programu putovanja
– troškovi vođenja i organizacije putovanja


U cenu putovanja nije uračunato:
– Aerodromske takse 262 € (pladaju se u agenciji i podložne su promeni do polaska na putovanje) – Viza i troškovi viziranja 55 € (plada se u agenciji)
– Putno zdravstveno osiguranje


Doplata:
- za jednokrevetnu sobu je 420 evra


Umanjenja:
– treda odrasla osoba na pomodnom ležaju 100


Smeštaj:
Prince Palace 4* ili sličan www.princepalace.co.th/
Hotel je dobro lociran u starom gradu, u blizini centralne gradske zone. Smeštaj je u prostranim i komfornim superior sobama. Klimatizovane sobe opremljene su tako da zadovolje potrebe modernog turiste sa satelitskom TV i mini–barom. Gostima je na raspolaganju fitness centar, otvoreni bazen i dva manja spa bazena kao pravo mesto za odmor i relaksaciju. Pored glavnog restorana u sklopu hotela je još nekoliko restorana sa internacionalnom i italijanskom kuhinjom.

Hotel Horizon Patong Resort & Spa 4* ili sličan www.horizonbeach.com/horizon–patong–beachresort–phuket.htm
Lociran na poznatoj plaži Patong, jednoj od najlepših na Tajlandu, hotel se svojim ambijentom izdvaja od uobičajene ponude ovog hotelskog lanca. U prelepom ambijentu gostima nudi veoma bogat sadržaj u samom obejktu. Nalazi se u oblasti Patong, najpopularnije regije ostrva. Hotel je idealan za spoj pasivnog i aktivnog odmora. Sobe su moderno opremljene i prostrane. Poseduju mini bar, TV sa kablovskom, sef, set za čaj i kafu i fen. U svojoj ponudi hotel sadrži restoran sa internacionalnom kuhinjom i bar kod otvorenog bazena, kao i spa centar.

Vizni režim:
Viza za Tajland za državljane Srbije je potrebna. Agencija posreduje prilikom aplikacije za vizu. Potrebna dokumentacija: pasoš važnosti minimum šest ipo meseci nakon putovanja, jedna fotografija veličine kao za pasoš, popunjeni formular (popunjava agencija). Viza i troškovi viziranja u trenutku objavljivalja programa iznose 55€ po osobi.

Potrebno je najmanje 15 putnika za realizaciju ovog putovanja. Rok za prijavu je 5. decembar 2017. Nakon tog datuma, ukoliko je grupa formirana, rok se produžava do popune mesta.

Mogući načini plaćanja:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.02.2018 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);


Napomena:
Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize (ukoliko posedujete plavi pasoš) i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja.Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Cenovnik br.1 od 03.10.2017


Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj proogram važe Opšti uslovi putovanja OTP Filip travel, licenca OTP 196/2010

/

/

/

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928