Pratite nas na:

Evropski gradovi


 • Proleće/Jesen
 • Slovenija polasci


 • Slovenija
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Doček Nove Godine -> Nova godina Slovenija 2018

  Nova godina Slovenija 2018

  Nova godina Slovenija 2018

  Doček nove godine Slovenija 2018

  Kranjska Gora je podjednako zimski i letnji turistički centar na severoistoku Slovenije, blizu granica sa Austrijom i Italijom. Kranjska Gora se graniči sa Nacionalnim parkom Triglav na jugu. Impozantni šumoviti vrhovi Julijskih Alpa, koji se protežu od Mojstrana do Rateče, i skijaške površine među njima, privlače izletnike, alpiniste, bicikliste i skijaše na Kranjsku Goru  Nova godina Slovenija 2018  Nova godina Slovenija 2018
  Ljubljana - Mozirski Gaj - Bled - Klagenfurt & Wörthersee – Velden - Bohinj
  5 dana 2 noći od 30.12. 2017. do 03.01.2018. autobusom


  1. dan: (subota 30.12.2017.) Novi Sad – Beograd – Ljubljana
  Polazak iz Novog Sada u 17:30 časova sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici, a polazak sa Novog Beograda je sa parkinga kod Sava Centra u 19:00 čas. Noćna vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.


  2. dan: (nedelja 31.12.) Ljubljana – Mozirje & Mozirski Gaj ( Božićna bajka Slovenije)
  U jutarnjim satima dolazak u ljupku prestonicu Ljubljanu i panoramsko razgledanje grada: Biskupska palata - Stiški dvorac - Katedrala svetog Nikolaja - Auerspregova palata - Opera - Univerzitet i Tromostovje na reci Ljubljanici sa mnoštvom restorana i šik barova. Nastavak putovanja prema Mozirju, idličnom mestašcu u Savinjskoj dolini. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor, a mi Vam preporučujemo da ne propustite obilazak Mozirskog Gaja u neposerdnoj blizini hotela–nestvarnog prirodnog parka osvetljenog sa milion svečanih svetiljki pretočenih u razne oblike! Doživite pravu zimsku bajku uz kuvano vino, slatke zalogaje i šapnite vašu želju dobrim vilama. Mogućnost večere u hotelu uz doplatu. Organizovan Novogodišnji doček u Ljubljani sa tradicionalno odličnim zabavnim programom za svačiji ukus, od folka, popa do panka koji se odvija na pet gradskih bina. Doček nove godine. Posle ponoći povratak u hotel u Mozirju. Noćenje.


  3. dan: (ponedeljak 01.01.) Mozirje – Bled & Bohinj - Kranj
  DORUČAK. Odjava iz hotela i poseta Bledu, poznatom ne samo po svojoj lepoti već i interesantnoj istorijskoj prošlosti i legendama koje čuva od zaborava. Slobodno vreme za šetnju i odmor uz kafu i originalnu „blejsku kremnu rezinu“, poznatu kao najbolja kremšnita na svetu, a mi Vam preporučujemo da ne propustite fakultativni izlet do Bohinja i otkrijete zašto ga još zovu i „rajskom dolinom Alpa“. U popodnevnim satima kraća vožnja prema hotelu u Kranju i smeštaj u hotel. Slobodno veče u Kranju. Večera u hotelu uz doplatu. Noćenje.


  4. dan: (utorak 02.01.) Kranj – Bled / Bohinj - Srbija
  Doručak. Slobodan dan u Kranju ili fakultativni izlet u Klagenfurt. Po dolasku u Klagenfurt - jedan od najlepših starih gradova Austrije čije srce krasi Neuer Platz sa Lindwurmom - krilatim zmajem, zaštitnim simbolom grada, sledi informativno razgledanje grada. Nakon razgledanja, slobodno vreme za individualne aktivnosti, šoping (tržni centar City Arkaden se nalazi u samom centru grada). U nastavku izleta je predviđena poseta jezeru Wörthersee sa svoja tri ostrva: Blumeninsel, Kapuzinerisland i Maria Wörth i Veldenu, veoma popularnom letovalištu neočekivane lepote. Kraće slobodno vreme za fotografisanje i povratak po ostatak grupe u Kranju. Polazak za Srbiju u 19 časova i noćna vožnja preko Hrvatske sa kraćim usputnim pauzama radi odmora i carinskih formalnosti...


  5. dan:(sreda 03.01.) Kranj – Bled / Bohinj – Srbija očekivani dolazak u Beograd i Novi Sad na mesto polaska u jutarnjim satima. Kraj programa.


  Cena aranžmana aranžmana po osobi: 109€


  Cena aranžmana uključuje
  - Prevoz autobusom turističke klase sa svim pripadajućim troškovima premaplanu puta,
  - smeštaj je u hotelima Benda 3* i Creina 4* u dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi dva noćenja sa doručkom (jedna noć u Bendi i jedna noć u Creini; usluga doručka je kontinentalni u Bendi i samoposlužni tzv. švedski sto“ u Creini),
  - usluge turističkog vodiča,
  - obilaske prema programu,
  - organizacione troškove.


  Cena aranžmana ne uključuje:
  - Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
  - troškove fakultativnih izleta: Bohinj 5€; Klagenfurt & Wörthersee sa Veldenom 15€,
  - ulaznice za spomenike, muzeje i sve programom nepomenute usluge.
  - Ulaznice u Mozirski gaj iznose od 3€ do 6€ u zavisnosti od uzrasta i broja posetioca, doplatu za večere koja će biti naknadno objavljena.


  Smeštaj u hotelu:
  Hotel BENDA 3* www.hotelbenda.com
  Skroman hotel koji se nalazi u Mozirju, idiličnom okruženju Savinjske doline, a oko 15 minuta hoda je udaljen od centra mesta i nestvarnog Mozirskog gaja (www.mozirskigaj.com/bozicna-bajka-slovenije/)koji je više od 30 godina jedan od najlepših parkova u ovom delu Evrope. U vreme božićnih i novogodišnjih praznika park je osvetljen sa preko milion svetiljki raznih oblika i ukrašen raznim prigodnim postavkama koje će vas apsolutno očarati! Sve sobe su sa TWC, TV. Gostima hotela je na raspolaganju restoran, besplatan WiFi. Doručak je kontinentalnog tipa.

  Hotel CREINA 4* www.hotelcreina.si
  Hotel se nalazi u centru Kranja i nedavno je potpuno renoviran, a sama građevina je proglašena za kulturno istorijski spomenik.Sve sobe su sa TWC, fenom, SAT TV i mini barom. Gostima hotela je na raspolaganju a la carte restoran, besplatan WiFi, a sa hotelske terase možete spokojno uživati u prirodnoj lepoti Gorenjske. Od Ljubljane je udaljen oko 25 km, od Klagenfurta oko 60 km, a od Bleda oko 30 km. Doručak je bife („švedski sto“).


  Cenovnik br. 1 od 17.08.2017.


  Objavljene cene važe za minimum 30 prijavljenih putnika, a u slučaju manjeg broja od predviđenog, organizator putovanja zadržava pravo da ponudi višu, korigovanu cenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate


  Krajnji rok za prijavu putnika je do popune mesta u zavisnosti od trenutne raspoloživosti. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre započinjanja putovanja. Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 0164/2017 od 04.01.2017. Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad“. Cenovnik br. 2 od 17.11.2017.


  Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Kopmas travel & toursim, licenca OTP 207/2010

  /

  /

  /


  Prijave i informacije

  Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  011/72 47 012; 72 40 928