Pratite nas na:


 • Proleće/Jesen
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Doček Nove Godine avio -> Nova godina Sardinija 2018

  Nova godina Sardinija 2018 5 dana/4 noćenja od 399€

  Nova godina Sardinija 2018

  Doček nove godine Sardinija 2018

  Sardinija je drugo po veličini italijansko ostrvo u Sredozemnom moru, posle Sicilije. Udaljeno je oko 300 km od kopnenog dela Italije i najbliže je francuskom ostrvu Korzici. Prestonica i najvedi grad ostrva je Kaljari, na sardinijskom jeziku znači dvorac, u samom gradu nalazi se prelepa peščana plaža, jedna od najdužih gradskih plaža u Italiji (13 km). Kaljari krase divne bašte, parkovi, katedrale i zamkovi. Sardinija, prvonastalo ostrvo u Mediteranu, sa svojim smaragdnim morem, belim peščanim plažama i malim stenovitim uvalama ostavide vas bez daha. Uživajte u prelepom ambijentu jer ovde turizam još uvek nije ugrozio autentičan izgled ostrva.  Nova godina Sardinija 2018

  Doček nove godine Sardinija 2018
  29.12.2017 - 02.01.2018 (5 dana/4 noćenja)


  Program putovanja:
  1.dan (četvrtak 29.decembar)
  Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera agencije Filip Travel broj 702 dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Kaljari kompanijom Air Serbia u prepodnevnim časovima. Po sletanju u Kaljari odlazak na panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku: Municipio – palata eklektičkog stila sa sjajno izvedenom fasadom, trgovačka zona Largo Karlo Felide, živopisni trg Jene, Kastelo – srednjovekovno utvrđenje na uzvišici, Kula slonova, Katedrala Sv. Marije, vidikovac. Smeštaj u hotel. Slobodno posle podne. Noćenje.


  2.dan (petak 30.decembar)
  Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogudnost organizovanja celodnevnog fakultativnog izleta na ostrvo San Pietro, kamene plaže uz tirkizno plavo more na jednoj strani, palme i borovi na drugoj kao i brojne retke ptice čine lepotu ovog ostrva. Polazak iz hotela u 08.00 h, odlazak autobusom do luke Portovesme i ukrcavanje na trajekt. Obilazak ostrva počinje u gradu Carloforte, bogata istorija vidljiva je u svim delovima grada koji je danas veliki turistički centar. Nastavak ture po ostrvu, obilazak najlepše plaže i odlazak do najzapadnije tačke Italije, vidikovca Capo Sandalo, uživajte u pogledu na otvoreno more. Povratak u hotel trajektom i autobusom. Noćenje. (Cena izleta po osobi 45 eur)


  3.dan (subota 31.decembar)
  Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogudnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet “Nora i Pula”. Obilazak grada Feničana, drevne luke Nora, jednog od glavnih arheoloških oblasti Sardinije. Grad se nalazi 30 kilometara jugozapadno od Kaljarija, poseduje istorijske ostatke prvog feničanskog naselja koji datira od VIII veka pre nove ere. Obilazak rimskog teatra, jedinstvenog na Sardiniji, termi i raskošnih mozaika. Nastavak putovanja do Pule, obilazak malog turističkog mesta i kratko slobodno vreme za odmor. Povratak u hotel. Slobodno poslepodne. Individualan doček Nove Godine. Noćenje. (Cena izleta po osobi 35 eur)


  4.dan (nedelja 01.januar)
  Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, preporučujemo da posetite gradsku plažu, Poetto, stari grad i uživate u pogledu sa Bastione San Remi. Noćenje.


  5.dan (ponedeljak 02. januar)
  Doručak. Napuštanje soba i odjava iz hotela. Transfer na aerodrom. Direktan čarter let za Beograd kompanijom Air Serbia u popodnevnim časovima. Po sletanju u Beograd kraj programa.


  Aranžman u pripremi


  U cenu putovanja je uključeno:
  - povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Kaljari-Beograd kompanijom Air Serbia (direktan
  čarter let);
  - smeštaj u hotelu po izboru na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomodnim ležajem;
  - panoramsko razgledanje grada;
  - transferi prema programu;
  - usluge vodiča na srpskom jeziku;
  - troškovi organizacije i vođenja putovanja.


  U cenu putovanja nije uključeno:
  - aerodromske takse 38,50 eur (Beograd 15,5 eur, RF taksa 1 eur i Kaljari 22 eur), pladaju se u agenciji uz aranžman i podložne su promeni;
  - fakultativni izleti (ulaznice nisu uključene u cenu);
  - putno zdravstveno osiguranje;
  - individualni troškovi putnika.


  Smeštaj:
  Hotel Italia 3* www.hotelitaliacagliari.com
  Hotel se nalazi u samom centru Kaljarija, u neposrednoj blizini luke, železničke i autobuske stanice. Standardne sobe su sređene i moderno opremljene. Poseduju kupatilo, tv, klima uređaj, vedina soba ne poseduje balkon. U sklopu hotela nalazi se bar, sala za doručak, dve sale za sastanke. Kontinentalni doručak se služi po principu samoposloživanja u hotelskom restoranu.

  Hotel Regina Margherita 4* www.hotelreginamargherita.com
  Moderan gradski hotel se nalazi u centralnom delu grada na putu koji od gradskog utvrdjenja, Kastela, vodi do glavnog šetališta uz luku. U sklopu hotela nalazi se 100 soba, standardne sobe su moderno opremljene i imaju tv, kupatilo, wifi, sef, mini bar, nemaju balkon. Kontinentalni doručak se služi po principu samoposloživanja u hotelskom restoranu.


  Fakultativni izleti:
  Opisi izleta su sadržani u programu putovanja. Prijavljivanje i uplata fakultativnih izleta se vrši u agenciji prilikom rezervacije aranžmana. Minimum za realizaciju je 40 prijavljenih putnika, po izletu. Putnici se mogu opredeliti na svaki pojedinačni izlet po izboru ili se mogu prijaviti za paket od 2 navedena izleta:
  Ostrvo San Pietro 45€
  Nora i Pula 35€
  Komplet dva izleta 70€


  Napomene:
  - Dozvoljena količina predatog prtljaga je 23 kg i kabinskog (ručnog) 8 kg
  - Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe!
  - Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela!
  - Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00 h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10:00 h.
  - Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima
  - Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost . Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice  Kalkulacija je rađena na najmanje 100 prijavljenih putnika za realizaciju ovog putovanja


  Mogući načini plaćanja:
  1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
  2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.02.2018 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
  3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
  4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);


  Napomena:
  Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize (ukoliko posedujete plavi pasoš) i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja.Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

  Cenovnik br.1 od 03.10.2017


  Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj proogram važe Opšti uslovi putovanja OTP Filip travel, licenca OTP 196/2010

  /

  /

  /

  /

  /


  Prijave i informacije

  Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  011/72 47 012; 72 40 928