Doček Nove Godine avio -> Nova godina Rim avio 2018

Nova godina Rim avionom 2018 od 329€

Nova godina Rim 2018

Doček nove godine Rim 2018

Rim se nalazi u regionu Lacio u centralnoj Italiji na mestu gde se spajaju reke Anijen i Tibar. Centar grada se nalazi unutar kopna oko 24 kilometara od Tirenskog mora, pružajući se do same obale, do mesta gde se nalazi oblast Ostija. Rimska „komuna“ pokriva površinu od 1.285 km², uključujući mnoštvo zelenih površina.

U Rimu vlada tipična sredozemna klima koja karakteriše sredozemnu, obalu Italije. Najprijatnije vreme je od aprila do juna, i od sredine septembra do oktobra. Zbog toga je rimski ottobrate (u bukvalnom prevodu „prelep oktobarski dan“) slavan i poznat kao sunčan i topao dan. U avgustu temperatura u najtoplijem delu dana često prelazi 32 °C, pa je tradicija da je upravo taj mesec sezona godišnjih odmora, mada taj trend opada pa Rim postaje u potpunosti funkcionalan tokom celog leta. Prosečna najviša temperatura u decembru je oko 14 °C.
Nova godina Rim avionom 2018

Doček nove godine Rim 2018
Polasci: 28.12. / 29.12. / 30.12.
6 dana / 5 noći
5 dana / 4 noći
4 dana / 3 noći


1. dan: Beograd – Rim:
Poletanje iz Beograda . Direktan let do Rima avio kompanijom Air Serbia/Al Italia. Poletanje iz Beograda u 07h. Sletanje na aerodom “ Fiumicino” u 08.35. Individualni transfer do hotela. Noćenje.


2. - 3. dan (4. i 5.dan): Rim
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.


4.dan (5.) ili (6.) dan: Rim - Beograd
Doručak.Napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima. Individualni transfer do aerodroma “ Fiumicino”. Poletanje iz Rima je u 20.45h. Direktan let do Beograda avio kompanijom Air Serbia/Al Italia. Sletanje u Beograd je predviđeno u 22.15h. Kraj programa.
Napomena: Vremena letova se razlikuju od polaska do polaska, tačno vreme biće potvrđeno prilikom rezervacije.


Aranžman u pripremi


Cena aranžmana obuhvata:
- Avionski prevoz na relaciji Beograd - Rim - Beograd direktnim letom avio kompanijom Air Serbia/Air Italia, sa uključenim aerodromskim taksama;
- Prtljag do 23 Kg,
- Smeštaj na bazi 3,4,5 ili više noćenja sa doručkom u ponuđenim hotelima sa 3* koji se nalaze u centru Rima na odličnoj lokaciji u standardnim dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama ili slični iste kategorizacije i lokacije;
- Troškove organizacije putovanja;


Cena aranžmana ne obuhvata:
- Putno osiguranje;
- Transfer aerodrom – hotel - aerodrom (Cena oko 8 eur povratni transfer po osobi);
- Lokalne turističke takse koje se plaćaju u hotelu na licu mesta oko 3 € po osobi po danu ;
- Individualne troškove putnika;


Hoteli u ponudi:
Espana Hotel 3* www.espanahotelrome.com
Hotel Espana vam nudi udoban, klimatizovan smeštaj u centru Rima, na 5 minuta hoda od stanice metroa Manconi. Fontana di Trevi je udaljena samo 4 stanice metroom.Sve sobe su zvučno izolovane i imaju sef.Hotel Espana nudi besplatan doručak na bazi švedskog stola. On obuhvata širok izbor italijanskih namirnica za doručak, kao što su kroasani, sveže voće i džemovi. Kafa se pravi po porudžbini.Osoblje koje govori više jezika poželeće vam dobrodošlicu u ovom malom i prijatnom hotelu. Na raspolaganju su vam odlične autobuske i linije metroa koje saobraćaju po čitavom Rimu. Od stanice Termini deli vas 15 minuta hoda, ili kratka vožnja autobusom ili metroom.


Hotel Parker 3 *  www.parkerhotelrome.com
Hotel Parker se nalazi na  1 km od  Termini stanice. Sve sobe su klimatizovane i imaju  minibar. Doručak se služi po principu švedskog stola. Svi lokaliteti su u neposrednoj blizini hotela Parker: Koloseum i Rimski forum na 15 minuta hoda, Porta Maggiore je na 200m ...


Napomene:
Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme poletanja aviona
Besplatan prtljag – kod low-cost komapnija kao što su ESYJET, WIZZZ AIR, RAYAN AIR i drugih komapnija, podrazumeva ručni prtljag određenih dimenzija i težine (raspitati se u agenicji o pravilima za prtljag ili posetiti sajt navednih komapnija). Naknada za prtljag - Čekirani (veliki)  prtljag podleze dodatnoj naknadi koja zavisi od dužine leta, kilograma, dimenzija i pravila odabrane avio kompanije. Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg kod komercijalnih avio kompanija, Air Serbia, Aitalia, Turkish airlanes...) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave unije. Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.
Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije , primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledece raspoložive tarife.

Cena je rađena na dan 15.09.2017 i važi do popune mesta po ponuđenoj promotivnoj tarifi. Za realizaciju programa potrebno je minimum 2 putnika po polasku.
Krajnji rok za prijavu: do popune mesta
Krajnji rok za obaveštavanje putnika, u slučaju otkazivanja putovanja od strane Organizatora je 5 dana pre početka putovanja


Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Love 2 travel.

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928