Doček Nove Godine avio -> Nova godina Pariz avio 2018

Nova godina Pariz avionom 2018

Nova godina Pariz 2018

Doček nove godine Pariz 2018

Pariz, grad umetnosti, parfema i mode, sa punim pravom važi za jedan od najromantičnijih gradova na svetu, a svi koji su ga posetili slažu se u jednom – za videti ga nisu dovoljni dani već mnogo više. Oni koji odluče da krenu u avanturu zvanu Pariz, mogu se slobodno nazvati srećnicima, jer će im ova metropola nad metropolama pružiti sve vrste ugođaja, od bogatih kulturnoistorijskih spomenika, preko svetski poznatih građevina do velikog izbora mesta posvećenih zabavi za sve generacije. Pariz sa svojom jedinstvenom arhitekturom, širokim trgovima i starim monumentalnim građevinama, predstavlja jedan od najkompletnijih gradova na svetu.


Docek nove godine Pariz avio Docek nove godine Pariz avio Docek nove godine Pariz avio Docek nove godine Pariz avio Docek nove godine Pariz avio Docek nove godine Pariz avio

Nova godina Pariz avionom 2018


Polasci:
29.12.2017 - 6 dana/5 noći
31.12.2017 - 4 dana/3 noći


1. dan: Beograd – Pariz
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla”, dva sata pre poletanja. Let kompanijom Wizz Air. Poletanje u 11.30h. Sletanje na aerodrom Paris Beuvais u 14.10h. Individualni transfer do hotela. Slobodne aktivnosti. Noćenje.


2. dan - ( 4. i 5. dan) dan: Pariz
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.


4. dan - (6. dan ): Pariz – Beograd
Doručak. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Individualni transfer do aerodroma Paris Beuvais. Let kompanijom Wizz Air. Poletanje u 14.40h. Sletanje na aerodrom „ Nikola Tesla” u 17.00h. Kraj programa.


Aranžman u pripremi


Cena aranžmana obuhvata:
- Avionski prevoz na relaciji Beograd - Pariz - Beograd direktnim letom low cost kompanijom Wizz Air sa uključenim svim aerodromskim taksama;
- Smeštaj na bazi 3, ili 5 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* ( ili 4 * na upit) koji se nalaze na odličnoj lokaciji i koji su odlično povezan sa svim delovima grada u standardnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama ili sličnom hotelu iste kategorizacije i lokacij;
- Troškove organizacije putovanja;
- Ručni prtljag do 8 kg dimentija 42x32x25cm;


Cena aranžmana ne obuhvata:
- Putno osiguranje;
- Individualne troškove putnika;
- Povratni transfer od aerodroma do grada iznosi oko 32€;
- Veliki prtljag ( kofer) do 23kg tezine 80€;

Mogući načini plaćanja:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.02.2018 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);


Hoteli u ponudi:

Hotel 121 Paris 3* www.121parishotel.com‎
121 Pariz Hotel se nalazi u Parizu, 10-minuta hoda od živahne Place de Clichi ulice . Sve sobe su klimatizovane sa satelitskim TV i kupatilom. Doručak se služi na bazi švedskog stola. Postoji 24 časa besplatan WI-Fi u javnom prostoru. 121 Pariz Hotel je 100 metra ot stance metro “Brochant”, dajući direktan pristup Saint-Lazare i Champs Elisees. Monmartr sa Mulen Ružom i Sakre Ker je udaljeno pešaka samo 15 minuta.


Mirific hotel paris 3* www.hotelmirificparis.com

Ovaj hotel se nalazi na samo minut pešice od stanice metroa Brošan (Brochant) i na 850 metara od živahnog trga Kliši. Nudi salu za doručak sa lučnim plafonom i recepciju koja radi non-stop.TV i sef su standardni sadržaji u sobama hotela Mirific. Sve sobe su uređene u žutim i narandžastim nijansama i nude sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Doručak na bazi švedskog stola se svakog jutra služi u podzemnoj sali za doručak. Dodatne pogodnosti obuhvataju bežični internet na recepciji, na kojoj takođe možete organizovati aerodromski prevoz.Privatni parking vam je na raspolaganju u blizini, a hotel nudi i uslugu iznajmljivanja automobila. Gradskim prevozom možete direktno stići do znamenitosti kao što su Jelisejska polja i Palata invalida.


Novotel Paris La Defense 4 * www.novotel.com/gb/hotel-0747-novotel-paris-la-defense/index.shtml

Ovaj Novotel nalazi se u srcu La Defansa, najvećeg evropskog poslovnog distrikta. Hotel pruža pogled na reku Senu i Ajfelov toranj. Udobne i prostrane sobe imaju moderan dizajn i moderna sopstvena kupatila. Sobe su funkcionalni i opuštajući životni prostor. Stanica metroa udaljena je samo 50 metara od Novotel Paris La Defense. Odatle možete lako i direktno stići do centra Pariza. Konferencijski centar Port Mejo udaljen je samo 3 stanice. Započnite dan sa kontinentalnim doručkom poslužen u vašoj sobi. Za ručak ili večeru uživajte u kreativnim francuskim jelima u savremenoj atmosferi restorana Novotela. Posluga u sobi dostupna je svakodnevno do 00:00. Stručno osoblje hotela Novotel Paris La Defense stoji vam na raspolaganju 24 sata dnevno kako bi vam omogućili neometen boravak u Parizu.
...Ili sličan hotel iste kategorizacije


Napomene:

Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme poletanja aviona

Besplatan prtljag – kod low-cost komapnija kao što su ESYJET, WIZZZ AIR, RAYAN AIR i drugih komapnija, podrazumeva ručni prtljag određenih dimenzija i težine (raspitati se u agenicji o pravilima za prtljag ili posetiti sajt navednih komapnija). Naknada za prtljag - Čekirani (veliki) prtljag podleze dodatnoj naknadi koja zavisi od dužine leta, kilograma, dimenzija i pravila odabrane avio kompanije. Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg kod komercijalnih avio kompanija, Air Serbia, Aitalia, Turkish airlanes...) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave unije. Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.

Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs">www.europa.rs. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije , primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledece raspoložive tarife.


Cena je rađena na dan 15.09.2017 i važi do popune mesta po ponuđenoj promotivnoj tarifi. Za realizaciju programa potrebno je minimum 2 putnika po polasku.
Krajnji rok za prijavu: do popune mesta
Krajnji rok za obaveštavanje putnika, u slučaju otkazivanja putovanja od strane Organizatora je 5 dana pre početka putovanja


Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Love 2 travel.

Opera, Ajfelova kula, Trijumfalna kapija, muzej Luvr, bulevar Sen Žermen-de-Pre, univerzitet Sorbona, Monparnas, Vrtovi Tiljerija, trg Konkord, Jelisejska polja, Trg Vandom, kvart Mare, Montmartr (brdo mučenika) - boemska četvrt, crkva Sakr Ker (sveto srce), Place di Tertr (ulica slikara), Mulen Ruž, crkva Notr Dam, gradska palata pravde, Plas Dofen, Trokadero, Panteon, muzej Orsej, palata Invalida, La Defons (savremeni deo grada).


- Krstarenje Senom


Reka Sena Pariz

Reka Sena povezuje Pariz sa unutrašnjošću zemlje (Burgundija) i sa kanalom Lamanš. Blizina velike reke je bila razlog za osnivanje grada na ovom mestu i najvažniji faktor njegovog razvoja. Veći deo grada, koji se nalazi na desnoj obali, posvećen je institucijama trgovine i finansija, dok je leva obala sa Latinskom četvrti univerzitetski i stambeni centar. Ostrvo De la Site se nalazi u srcu grada. Tu je nastalo prvo naselje u doba antike. Godine 1584. kralj Anri III je povezao manja ostrva i dobio veću površinu za izgradnju. Vremenom je ostrvo od 8 hektara poraslo na 17. Most koji povezuje obale Sene preko ovog ostrva, „Novi most“ (Pont Neuf), je najstariji sačuvani most u Parizu


- Dvorac Versaj

Dvorac Versaj Pariz

Versajski dvorac (fr. Château de Versailles, Palais et parc de Versailles) je bila rezidencija francuskih kraljeva Luja XIV, Luja XV i Luja XVI. Smeštena je na 11 hektara kod grada Versaja jugozapadno od Pariza, i okružena sa 815 hektara parkova. Ovaj dvorac-spomenik je čuven u svetu po svojoj lepoti, kao i po značajnim događajima koji su se tu odigrali. Kraljevi su sa svojim dvorjanima bili stanovnici dvorca od 1682. do 1789, sa izuzetkom nekoliko godina u periodu regentstva Filipa, vojvode Orlenskog (1715—1723). Versaj je postao simbol vrhunca francuske monarhije.
Dvorac Versaj je nastao kao lovački dvorac Luja XIII, koji su od 1661. značajno dogradile arhitekte Luja XIV: Luj le Vo, Fransoa Dorbej, Žil Arden-Mansar i Rober de Kot. Unutrašnju dekoraciju je dizajnirao Šarl Lebren, a parkove Andre le Notr. Tako je nastao po mnogima najlepši od svih dvoraca Evrope. Unutar zidina Versaja živelo je oko 6.000 ljudi, a dvorac ukrašavaju mnogobrojne fontane i predivno zelenilo. U dvorcu se nalazi i znameniti stoni astronomski sat.[1] Važna dvorana je Galerija ogledala u kojoj je 1919. godine potpisan Versajski ugovor i tako okončan Prvi svetski rat. Versaj prestaje biti kraljevska rezidencija 1789. godine nakon Francuske revolucije.


- Diznilend

Diznilend Pariz

Pariski Diznilend (fr. Disneyland Resort Paris) se nalazi u predgrađu Pariza, na 35 minuta vožnje od centra grada, i do njega se može stići posebnom linijom metroa. Sastoji se od dva zasebna dela Diznilend parka (engl. Disneyland park) i Diznijevog studija (engl. Walt Disney studios). Na samom ulazu u Diznilend park nalazi se Diznilend hotel. U istoj ulici (Main Street U.S.A.) su smeštene prodavnice, poslastičarnice, restorani i kafei. Ostatak parka je podeljeno na četiri zone- Adventureland, Frontierland, Fantasyland i Discoveryland. U okviru parka nalaze se vozići, začarana Snežanina šuma, zamak iz bajke, kuća straha, brod za krstarenje, letelice i svemirski brodovi, gusarske pećine, itd. Diznijev studio je manji i u njemu su sve vožnje vezane za igrane filmove. Takođe, u njemu se nalazi i bioskop, kao i brojni restorani i prodavnice. U oba parka se igraju ulične predstave, a uveče glavnom ulicom prolazi i povorka sa Diznijevim junacima. Postoji i Dizni selo (Disney vilage) u koji je ulaz besplatan.

Diznilend

Diznilend je udaljen od Pariza 32 km i prostire se na 200 hektara, što bi, otprilike, bila petina Pariza. Park ostvaruje snove Volta Diznija, evocira uspomene na vreme Divljeg Zapada, ali i romantične likove poput Uspavane lepotice, Pepeljuge i Petra Pana. Moćete probati sladoled iz sredine XX veka, obrijati se kod starinskog berberina. Možete se vratiti u prošlost, ali i odlutati u budućnost. Susrešćete i pirate sa Kariba, voziti se svemirskim brodom, gledati 3D film ili se upustiti u neku od avantura Žila Verna. Možete se slikati sa Diznijevim junacima, a tako načinjena fotografija biće pravi suvenir...Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928