Doček Nove Godine avio -> Nova godina Moskva avio 2019

Nova godina Moskva avionom 2019

Nova godina Moskva 2019

Doček nove godine Moskva 2019

Smatra se da je Moskva osnovana 1147. godine uz reku Moskvu. U bukvalnom prevodu sa staroruskog naziv znači Grad uz reku Moskvu, a veruje se da naziv potiče i od finske reči, koja u prevodu znači zamućen. Grad je neprekidno trebalo braniti od Mongola, a napadi prestaju tek u XV veku. Od tada uspon Moskve kao trgovačkog središta više nisu mogli da zaustave ni požari, ni glad, ni bitke protiv Mongola i Tatara. Moskva se proslavila i slavnom pobedom nad moćnim Napoleonom 1812.godine. U Moskvi je sve najveće (crkve, zgrade, ulice). Danas je i dalje najveći i glavni grad Rusije, a u njoj živi oko 11,5 miliona stanovnika. Moskva je više godina za redom proglašena za najskuplji grad na svetu za život..


Docek nove godine Moskva avio Docek nove godine Moskva avio Docek nove godine Moskva avio Docek nove godine Moskva avio Docek nove godine Moskva avio Docek nove godine Moskva avio Docek nove godine Moskva avio Docek nove godine Moskva avio

Nova godina Moskva 2019

Nova godina Moskva 2019

Termin putovanja: 31.12 – 04.01.2018. avionom


1. dan: Beograd - Moskva
Sastanak grupe dva sata pre poletanja na aerodromu “Nikola Tesla”, u 04:30h. Let avio kompanije Air Serbia za Moskvu u 06:15 (let JU 650). Dolazak na moskovski aerodrom Šeremetjevo u 11:05h. Sa aerodroma panoramsko razgledanje grada autobusom: centar grada, Crveni trg, Kremlj, Crkva Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, Hram Hrista Spasitelja, Novodevičji manastir, vidikovac Vrapčeva brda i Univerzitet "Lomonosov", Poklonaja gora (Park Pobede) i dr. (bez ulaska u objekte). Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Uveče odlazak na Crveni trg (sa vodičem, metroom), na kome se tradicionalno, uz veličanstven vatromet, dočekuje nova godina Noćenje.


2. dan: Moskva
Doručak. Fakultativni program: Sergijev Posad (bivsi Zagorsk, 70 km od Moskve), jedan od najstarijih i najvedih ruskih manastirskih kompleksa, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Obilazak Troice Sergijeve Lavre, bisera drevnoruske umetnosti i arhitekture. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Obilazak Moskovskog metroa u večernjim satima (fakultativno), posebno nekih od najlepših metro stanica, nalik na muzeje (mozaici, skulpture). Noćenje.


3. dan: Moskva
Doručak. Fakultativni program: Kremlj, najstariji deo i istorijski centar Moskve, neponovljiv po lepoti arhitekturno-umetnički kompleks. Obilazak teritorije, Uspenske i Arhangelske crkve, Car zvono, Car top i Oružana palata, riznica carske Rusije. Ogromne istorijske i umetničke dragocenosti moskovskog Kremlja sakupljene su u jednu zbirku iz koje je nastao Muzej Oružana palata (riznica carske Rusije), koji se nalazi pod zaštitom Uneska. Slobodno vreme. Večernja Moskva sa reke - vožnja ekskluzivnim brodom-restoranom “Radisson”. Veličanstven pogled sa reke na noćnu Moskvu, koja važi za jedan od najosvetljenijih gradova na svetu. Noćenje.


4. dan: Moskva
Doručak. Fakultativni program: Poseta muzeju Panorama Borodinske bitke, posveden ratu sa Napoleonom 1812. g. Glavni eksponat muzeja je panorama, ogromno slikano platno dimenzije 115x15m, koje visi u zatvorenom krugu i pretstavlja jedan od najtežih momenata bitke na Borodinskom polju. Muzej je, posle renoviranja, nedavno otvoren povodom obeležavanja jubilarne godišnjice, 200 godina od Borodinske bitke. Tretjakovska galerija, najbogatiji muzej sa radovima ruskih umetnika. U umetničkoj zbirci galerije najbolje se može sagledati istorija ruske umetnosti, od čuvenih ikona Andreja Rubljova do danas. Slobodno vreme. Noćenje.


5. dan: Moskva - Beograd
Doručak. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma Šeremetjevo u 18:45h. Let aviokompanije Air Serbia za Beograd u 22:40h (let JU 655). Dolazak u Beograd u 23:40h. Kraj usluga.


Cena u pripremi


Doplate i popusti:
- Popust za decu 2-12 godina sa dvoje odraslih (dopunski ležaj*) 45 €
- Doplata za jednokrevetnu sobu 95 €
- Za tredu odraslu osobu cena je ista kao za mesto u dvokrevetnoj, a smeštaj je ili u dvokrevetnoj i jednokrevetnoj sobi ili u dvosobnom apartmanu (Junior suite)
* dopunski lezaji su nestandardni i nepogodni za osobe krupnije građe


Cena aranžmana obuhvata:
- avio prevoz Beograd-Moskva-Beograd (aviokompanija Air Serbia);
- smeštaj u Moskvi - Best Western Plus Vega Hotel & Convention Center 4*, u dvokrevetnim sobama, sa doručkom
- transfere prema programu;
- turistički program: panoramsko razgledanje Moskve;
- usluge pratioca grupe i stručnih lokalnih vodiča; troškove organizacije aranžmana.


Cena aranžmana ne obuhvata:
- Aerodromske takse i obavezno osiguranje u avio saobradaju (cca 88 €, podložno je promeni);
- fakultativni program;
- individualne troškove.


Opis hotela
Best Western Plus Vega Hotel & Convention Center 4*: www.hotel-vega.ru
Hotel je u sastavu nekadasnjeg kompleksa hotela Izmailovo, danas u sklopu lanca hotela Best Western. Metro stanica je na 70-80m od hotela. U neposrednoj blizini hotela nalazi se veliki broj restorana, trzni centar, kao i velika pijaca suvenira. Sama voznja metroom do Crvenog trga traje 15 min (od hotela sa pesacenjem bukvalno 25 min), sto je vazno za slobodno vreme. U ovom hotelu sve vise odsedaju nasi poslovni ljudi, jer je cena povoljna, a uslovi odlicni, 2012. godine hotel je potpuno renoviran. Doručak švedski sto.
Napomena:
U slučaju izmene deviznog kursa, agencija zadržava pravo korekcije cene.


Fakultativni program:
- Sergijev posad (bivši Zagorsk) 40 EUR
- Obilazak moskovskog metroa 10 EUR
- Kremlj (teritorija i dve Saborne crkve), Oružana palata 55 EUR (Neophodno uplatiti unapred, prilkom pladanja aranžmana)
- Krstarenje rekom Moskvom 35 EUR
- Panorama Borodinske bitke 25 EUR
- Tretjakovska galerija 30 EUR
U sve cene uračunato je: vodič, autobus, ulaznice
Prijavljivanje fakultativnog izleta Kremlj i Oružana Palata u Moskvi, obavezno je prilikom uplate aranžmana. Na licu mesta, kao i nekoliko dana pre polaska, nede biti mogude. Realizacija i cene fakultativnog programa su garantovani, nezavisno od broja prijavljenih putnika. Izuzetak je izlet u Sergijev Posad, sa minimalnim brojem od 10 učesnika za realizaciju. Za Kremlj i Oružanu palatu, za broj prijavljenih putnika ispod 15, odlazak de biti organizovan javnim prevozom, metroom.


Mogući načini plaćanja:

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.04.2019 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou
3) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa)


Napomena:

Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize (ukoliko posedujete plavi pasoš) i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


/

Tamnica (u kojoj je bio zatočen čuveni Kazanova), Most Uzdaha, panoramski pogled na crkvu Sv. Đorđa koja se nalazi na istoimenom ostrvu, palata Zeka (nekadašnja kovnica mletačkih cekina), Stubovi smrti, Duždeva palata (sedište moći Mletačke Republike), Biblioteka (u kojoj se čuva delo Petrarke), Trg Sv. Marka, bazilika Sv. Marka, Prokurati, Zvonik, Astronomski sat, Velike kanal, Ponte Rialto, Santa Kroće i Dorsoduro.

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928