Pratite nas na:

Evropski gradovi


 • Proleće/Jesen
 • Milano polasci


 • Milano
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Doček Nove Godine -> Nova godina Milano 2018

  Nova godina Milano 2018 5 dana/ 2 noćenja

  Nova godina Milano 2018

  Doček nove godine Milano 2018

  Milano - Grad pun tajni i iznenađenja, sinonim elegancije, stila i lepote. Milano je grad u kome možete naučiti o Italiji više nego u bilo kom drugom delu zemlje, a pružiće Vam više iznenađenja čak i od večnog grada, Venecije ili Firence. Milano će Vas oduševiti. Sigurno smo. Grad je stvoren od krajnosti: navike i raznovrsnosti, bogatstva i siromaštva... Izuzetno elegantna arhitektura, božanstveni balkoni, krovovi i fasade ukazaće se svima koji uspeju da odole gledanju u šarene milanske izloge.  Nova godina Milano 2018

  Nova godina Milano 2018
  30.12 - 03.01 (5 dana/2 noći)
  Milano - Verona - Jezero Komo


  1. dan: 30.12.2017. (Petak) Beograd / Novi Sad
  Polazak iz Novog Sada u posle podnevnim satima, oko 18:00h sa parkinga kod Lokomotive i oko 20h iz Beograda sa parkinga preko puta Buvljaka na Novom Beogradu (ugao ulica Jurija Gagarina i Antifasticke Borbe). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju uz pauze po potrebi (tačno vreme polaska znaće se dva dana pred put).


  2. dan: 31.12.2017. (Subota) Milano
  Dolazak u Milano u jutarnjim časovima, panoramsko razgledanje grada mode: Zamak Sforca, galerija Vitorio Emanuele u kojoj su smeštene brojne prodavnice poznatih svetskih robnih marki, restorani, kafei, Milanska skala... Obilazak trga Duomo sa milanskom katedralom, koja je jedna od najvećih crkvi na svetu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Preporučujemo šoping u šoping centru u blizini našeg hotela (Centro commnercijale Milanofiori). Individualni doček nove godine 2018 godine. Noćenje.


  3. dan: 01.01.2018. (Nedelja) Milano - Jezero Komo - Milano
  Kasni doručak. Slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do jezera Komo koje je treće po veličini jezero u Italiji i jedno od najpoznatijih mondenskih mesta. Mogućnost fakultativne vožnje brodom po ovom jedinstvenom jezeru. U povratku sa jezera Komo, slobodno vreme za razgledanje. U poslepodnevnim časovima povratak u Milano. Noćenje.


  4. dan: 02.01.2018. (Ponedeljak) Milano - Đenova
  Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do Đenove. Obilazak Katedrale Sv. Lorenca, starog svetionika La Lanterna, kuće Kristofera Kolumba, opere... Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i upoznavanje ovog prelepog gradića. U poslepodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak do tržnog centra – Outlet Serravalle, slobodno vreme za kupovinu. U poslepodnevnim časovima povratak u Milano i nastavak puta ka Srbiji. Noćnja vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju.


  5. dan: 03.01.2018. (Utorak) Milano - BeogradNovi Sad
  Dolazak u Srbiju u jutarnjim časovima na mesto polaska.


  Aranžman u pripremi


  Cena aranžmana obuhvata:
  - prevoz autobusom turističke klase (AC, DVD);
  - smeštaj u hotelu sa 4*, na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama;
  - troškovi organizacije i vođenje aranžmana;
  - usluge vodiča tokom puta.


  Cena aranžmana ne obuhvata:
  - obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
  - Individualne troškove putnika
  - obavezna gradska komunalna taksa za Milano i okolinu (plaća se na recepciji hotela)  - za boravak u hotelu sa 4* - 5€ po osobi po noćenju


  Fakultativni izleti:
  - Jezero Komo – odrasli 20€, deca do 12 god. 15€
  - Vožnja brodom po jezeru Komo – odrasli 10€, deca do 12 god. 12€
  - Obilazak Đenove i outlet Serravelle – odrasli 35€, deca do 12 god. 25€
  - Outlel Serravelle – odrasli 20€, deca 10€


  Doplate i popusti:
  - Doplata za 1/1 sobu 40% od ukupne cene aranžmana.
  - Deca do 2 godine besplatno uz dve punoplative osobe ostvaruju popust od 10% ( ima mesto u autobusu, nema ležaj u hotelu)


  Hoteli u ponudi: Hoteli u koje najčešće smeštamo goste u Milanu In hotel Milano Lorenteggio http://www.ih-hotels.com/en/milano/dove_siamo/


  Napomene:
  Kalkulacija je rađena na bazi 45 putnika. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 putnika. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti ( npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...) Ukoliko putnik ne poseduje dokumenta i finansijska sredstva, agencija organizator neće snositi odgovornost zbog eventualnih dodatnih troškova putnika ili u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.


  /

  Gotska katedrala, Opera „Milanska skala“, Duomo, Zamak Sforca, zabavni park Gardaland, galerija Vitorio Emanuel, crkva Santa Marija de la Gracije, crkva Sv. Anastazije, Trijumfalni luk, Nacionalni muzej znanja i nauke „Leonardo da Vinči“ ,Muzej oslobođenja, Muzej Mansonija, Galerija di Brera.

  /

  /


  Prijave i informacije

  Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  011/72 47 012; 72 40 928