Pratite nas na:

Evropski gradovi


 • Proleće/Jesen
 • Milano polasci


 • Milano
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Doček Nove Godine -> Nova godina Milano 2018

  Nova godina Milano 2018 5 dana/ 4 noćenja

  Nova godina Milano 2018

  Doček nove godine Milano 2018

  Milano - Grad pun tajni i iznenađenja, sinonim elegancije, stila i lepote. Milano je grad u kome možete naučiti o Italiji više nego u bilo kom drugom delu zemlje, a pružiće Vam više iznenađenja čak i od večnog grada, Venecije ili Firence. Milano će Vas oduševiti. Sigurno smo. Grad je stvoren od krajnosti: navike i raznovrsnosti, bogatstva i siromaštva... Izuzetno elegantna arhitektura, božanstveni balkoni, krovovi i fasade ukazaće se svima koji uspeju da odole gledanju u šarene milanske izloge.  Nova godina Milano 4 noćenja 2018

  Nova godina Milano 2018
  30.12.2017.-03.01.2018 (5 dana/4 noći)
  Milano - Lugano - jezero Komo - Bergamo - bled


  1. dan: (30.12.2017.) BEOGRAD - MILANO
  Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta Otvorenog tržnog centra (tzv. Buvljak) u 07.00h. Vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Italiju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Milano u večernjim satima. Smeštaj u hotelu. Noćenje.


  2. dan: (31.12.2017.) MILANO
  Doručak. Nakon doručka odlazak na razgledanje grada mode: obilazak veličanstvene katedrale Duomo sagrađene u gotskom stilu a koja se nalazi na istoimenom trgu. Katedrala je bila najveće hrišćansko svetilište sve do izgradnje crkve Sv. Petra u Rimu, zauzima površinu od 12000m² i krasi je čak 3400 statua. Trg Merkanti, panorama Kraljevske palate koja datira iz XII veka i napravljena je isprva kao Gradska većnica. Nakon kratke pauze u galeriji Vitorio Emanuele, zasvođenog prolaza sa elegantnim prodavnicama i lokalima, a koji spaja Trg Duomo sa Trgom Skala, nastavak obilaska ka čuvenom teatru Milanska Skala, zatim panorama bazilike Sant Ambrođo koja potiče iz IV veka. Obilazak se završava posetom utvrđenju porodice Sforca, rezidencije tadašnjeg vojvode Frančeska Sforca, a sad muzeja u kojoj se, pored ostalog nalazi i poslednje Mikelanđelovo delo – Pijeta Rondanini. Slobodno vreme. Individualni doček nove godine. Noćenje.


  3. dan: (01.01.2018.) MILANO - LUGANO - JEZERO KOMO - MILANO
  Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili fakultativni polazak za Lugano, grad koga nazivaju „švajcarski Monte Karlo“. Po dolasku razgledanje grada: crkva Sv. Lovre od anđela s poznatom freskom „Hristove muke“, vila Viani, trg Briforma, gradska kuća i znamenite velike šahovske ploče, Via Nasa, Vila Favorita… Slobodno vreme na jezeru. Nastavak putovanja do jezera Komo, najdubljeg u Evropi, oaze mira i tišine koji pruža očaravajući pogled na planine San Salvadore i Bre. Obilazak slikovitog grada Komo, poznatog po šetalištu, mnogobrojnim kafićima, kao i slikovitoj srednjovekovnoj četvrti, oko trga Kavur i impozantne katedrale od belog mermera iz XIV veka. Slobodno vreme. Povratak u Milano. Noćenje.


  4. dan: (02.01.2018.) MILANO - BERGAMO - BLED
  Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i polazak za Bergamo. Po dolasku šetnja centrom grada: glavna ulica Via Colleoni, Basilice Santa Maria Maggiore, katedrala, Piazza Vecchia, Piazza del Duomo… Slobodno vreme. Polazak za Bled. Po dolasku smeštaj u hotelu. Noćenje.


  5. dan: (03.01.2018.) BLED - BEOGRAD
  Doručak. Šetnja Bledom, poznatim kao posebno privlačan gradić na bajkovitoj lokaciji. Slobodno vreme za uživanje, fakultativnu vožnju brodićem po jezeru ili opuštanje uz bledsku krempitu koja više od pola veka predstavlja simbol bledske kuhinje. U dogovoreno vreme polazak za Beograd. Vožnja teritorijom Slovenije, Hrvatske i Srbije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u večernjim satima. Kraj putovanja.


  Cena aranžmana po osobi: 275€


  Cena aranžmana obuhvata:
  - prevoz turističkim autobusom (klima,TV,DVD) na navedenoj relaciji
  - smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelima 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom, doručak – kontinentalni (samoposluživanje)
  - razgledanje prema programu
  - vodič tokom putovanja, troškovi organizacije i realizacije putovanja.


  Cena aranžmana ne obuhvata:
  - dinarski deo aranžmana – 1790rsd po rezervaciji
  - gradsku komunalnu taksu u Milanu – 4€ po osobi po noći; na Bledu – 1.27€ po osobi po noći (plaća se na recepciji hotela)
  - međunarodno putno zdravstveno osiguranje
  - fakultativne izlete
  - ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.


  Popusti i doplate:
  - deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust – 20€
  - putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust – 35€.


  Fakultativni izleti:
  - Lugano i jezero Komo – 30€.


  Smeštaj naših gostiju je u navedenom hotelu ili sličnom:
  - Milano – hotel Ibis Ca Granda 3* www.accorhotels.com, Viva hotel Milano www.vivahotelmilano.com ili slični - Bled – hotel Astoria 3* www.hotelastoria-bled.com ili slični
  Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Svaka soba ima kupatilo (tuš, WC). Svaki hotel ima recepciju, bar i restoran. Doručak – kontinentalni (samoposluživanje). Organizator zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće poznat 7 dana pre polaska na put.


  Važne i opšte napomene:
  - Doručak u hotelima u Italiji je dosta skroman i obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.
  - Postoji mogućnost naplate depozita 10€ od strane hotela u Italiji, u slučaju oštećenja koji se kasnije vraća putnicima.
  - Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
  - Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije Belvi travel.
  - Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Slovenije i Italije.
  - U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
  - Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
  - Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
  - Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
  - Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 45 putnika).
  - Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
  - Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
  - Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće. Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.


  U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2017 od 04.01.2017., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 68,011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055961 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 25.01.2017. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.


  /

  Gotska katedrala, Opera „Milanska skala“, Duomo, Zamak Sforca, zabavni park Gardaland, galerija Vitorio Emanuel, crkva Santa Marija de la Gracije, crkva Sv. Anastazije, Trijumfalni luk, Nacionalni muzej znanja i nauke „Leonardo da Vinči“ ,Muzej oslobođenja, Muzej Mansonija, Galerija di Brera.

  /

  /


  Prijave i informacije

  Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  011/72 47 012; 72 40 928