Doček Nove Godine avio -> Nova godina Madrid avio 2018

Nova godina Madrid avionom 2018

Nova godina Madrid avio 2018

Doček nove godine Madrid avio 2018

Madrid - je glavni grad Kraljevine Španije i istoimene autonomne pokrajine. Nalazi se u srcu Pirinejskog poluostrva na 665 metara nadmorske visine i kao takav predstavlja glavni grad sa najvećom nadmorskom visinom u Evropi. Svoju istoriju je uspešno spojio sa modernim načinom života i stekao reputaciju grada koji nikada ne spava. Osvojiće Vas šarmom i energijom, vrlo tipičnom i neodoljivom.


Docek nove godine Madrid avio Docek nove godine Madrid avio Docek nove godine Madrid avio Docek nove godine Madrid avio Docek nove godine Madrid avio Docek nove godine Madrid avio Docek nove godine Madrid avio Docek nove godine Madrid avio Docek nove godine Madrid avio Docek nove godine Madrid avio Docek nove godine Madrid avio

Nova godina Madrid avionom 2018

Nova godina Madrid 2018
30.12 – 6 dana/5 noći
29.12 – 5 dana/4 noći


1. dan: Beograd – Budimpešta – Madrid
Transfer sa kućne adrese mini busom do aerodroma u Budimpešta u trajanju od 3h. Dolazak na aerodrom. Direktan let do Madrida low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 16.40h.Sletanje na aerodom u Madridu u 20.05h. Individualni transfer do hotela. Noćenje.


2. dan - ( 4. ili 5. ) dan: Madrid
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.


5.( 6.) dan: Madrid – Budimpešta – Beograd
Doručak. Napuštanje hotela do 11h. Slobodno vreme. Individualni transfer do aerodroma u večernjim časovima. Direktan let do Budimpešte low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 20.45 h. Sletanje u Budimpeštu u 00.05 h. Transfer sa aerodroma mini busom do kućne adrese. Kraj programa.


Aranžman u pripremi


Cena aranžmana obuhvata:
- Avionski prevoz na relaciji Budimpešta – Madrid – Budimpešta direktnim letom low coast kompanijom Wizz Air sa uključenim svim aerodromskim taksama;
- Povratni transfer sa kućne adrese do aerodroma u Budimpešti;
- Smeštaj na bazi 4 ili 5 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* (na upit može i više noćenja) koji se nalazi u centru Madrida, na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini metro stanice, u standardnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama ili slični hotel iste kategorizacije i lokacije;
- Troškove organizacije putovanja;
- Ručni prtljag do 8 kg dimentija 42x32x25cm;


Cena aranžmana ne obuhvata:
- Putno osiguranje;
- Individualne troškove putnika;
- Povratni transfer od aerodroma u Madridu do centra grada;
- Lokalne turistačke takse, plaćaju se na recepciji hotela (oko 0.75 eur po osobi po danu);
- Veliki prtljag do 23kg-55€;


Mogući načini plaćanja:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.02.2018 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);


Hoteli u ponudi:
Puertade Toledo3* www.hotelpuertadetoledo.es
Hotel Puerta de Toledo nalazi se u blizini istorijskog jezgra grada, neposredno uz slavoluka Puerta de Toledo. U okviru ovog elegantno uređenog objekta gosti mogu uživati u izvrsnom bife doručku. Nakon razgledanja znamenitosti gosti se mogu opustiti u hotelskom lounge baru. U prijatnom restoranu hotela Puerta de Toledo poslužuje se bogat bife doručak sa širokim izborom toplih i hladnih jela. Doručak se poslužuje od 07:00 do 11:00 sati. U sklopu hotela Puerta de Toledo dostupan je besplatni WiFi. Neformalni lounge bar hotela Puera de Toledo otvoren je od 08:00 sati do 24:00 sata. Ovde se gosti mogu opustiti uz osvježavajuća pića i lagane zalogaje. Sve sobe su elegantno uređenje sa privlačnim bojama sa ponekim detaljem u mediteranskim tonovima. Gosti će ovde uživati u mirnom snu.

Hotel Ganivet 3* www.hotelganivet.com
Hotel Ganivet se nalazi u centru grada, na 150 metara od stanice metroa Puerta de Toledo u Madridu i na 10 minuta. hoda od trga Plasa Major. Nudi klimatizovane sobe sa sefom za laptop i bežičnim internetom. Sobe hotela Ganivet su moderne i udobne. Sve sobe su zvučno izolovane i imaju televizor sa ravnim ekranom i satelitskim programima. Sobna kupatila imaju fen za kosu i toaletni pribor.U hotelu se služi doručak na bazi švedskog stola, a možete tražiti i lanč paket. Postoje i bar i snek bar.Hotel Ganivet se nalazi blizu poznate pijace El Rastro i na 5 minuta hoda od stadiona fudbalskog kluba Atletiko Madrid. Kraljevska palata takođe se nalazi u blizini.Hotel takođe ima recepciju koja radi 24 časa dnevno, kao i turistički desk. Lako se može doći do puta M30.


Napomene:
Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme poletanja aviona
Besplatan prtljag – kod low-cost komapnija kao što su ESYJET, WIZZZ AIR, RAYAN AIR i drugih komapnija, podrazumeva ručni prtljag određenih dimenzija i težine (raspitati se u agenicji o pravilima za prtljag ili posetiti sajt navednih komapnija). Naknada za prtljag - Čekirani (veliki) prtljag podleze dodatnoj naknadi koja zavisi od dužine leta, kilograma, dimenzija i pravila odabrane avio kompanije. Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg kod komercijalnih avio kompanija, Air Serbia, Aitalia, Turkish airlanes...) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave unije. Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.
Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije , primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledece raspoložive tarife.


Cena je rađena na dan 15.09.2017 i važi do popune mesta po ponuđenoj promotivnoj tarifi. Za realizaciju programa potrebno je minimum 2 putnika po polasku.
Krajnji rok za prijavu: do popune mesta
Krajnji rok za obaveštavanje putnika, u slučaju otkazivanja putovanja od strane Organizatora je 5 dana pre početka putovanja


Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Love 2 travel.

/

Nezaobilazne znamenitosti Madrida su Kraljevska palata, Plaza Mayor – trg na kome su se nekada održavala suđenja i pogubljenja koja je sprovodila inkvizicija, muzej Prado koji sadrži jednu od najelitinijih postavki umetničkih dela na svetu čiji su autori Goja, Velaskez, El Greko ....

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928