Pratite nas na:

Evropski gradovi


 • Proleće/Jesen
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Doček Nove Godine -> Nova godina Bukurest 2018

  Nova godina Bukurest 2018

  Nova godina Bukurest 2018

  Doček nove godine Bukurest 2018

  Bukurešt, glavni grad Rumunije koji je poznat i kao „mali Pariz“ nastao je u XV veku, a njegov osnivač je Vlad Cepeš. Palata Parlamenta u Bukureštu je druga po površini gradjevina na svetu. Zamak Bran iz XIII veka, u kojem je bio zatvoren kontroverzni vlaški vladar Vlad Cepeš, poznatiji kao grof Drakula.
  Nova godina Bukurest 2018


  Nova godina Bukurest 2018
  30.12 - 03.01 (5 dana/2 noći)


  1. dan: 30.12.2017. Beograd/Novi Sad
  Polazak iz Novog Sada u večernjim časovima oko 20:00h sa parkinga kod Lokomotive i iz Beograda sa parkinga preko puta Buvlje pijace oko 21:30h (Novi Beograd – ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe)  Noćna vožnja kroz Srbiju i Rumuniju uz pauze po potrebi. (tačno vreme polaska znaće se dva dana pred put)


  2. dan: 31.12.2017. Bukurešt
  Dolazak u Bukurešt u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje centra grada: Trijumfalna kapija, Palata Parlamenta, Rumunski ateneum, bivša Kraljevska palata, Kraljevska zadužbina crkva Kreculesku.... Smeštaj u hotel. Organizovan odlazak na trg za doček nove godine. Individualni povratak u hotel. Noćenje.


  3. dan: 01.01.2018. Bukurešt
  Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska u posetu Parlamentu. Nakon obilaska fakultativni odlazak u Etno selo, jedno od najstarijih u Evropi, koje se prostire na 100000 m2. Povratak u hotel. U večernjim časovima mogućnost organizovanja tradicionalne Rumunske večere. Noćenje.


  4. dan: 02.01.2018. Bukurešt/Brašov
  Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak do gradića Brašov (obavezna doplata od 15 eura vodiču u autobusu) u kojem se mogu posetiti brojne crkve, trgovi, palate, parkovi, barokne fasade. Grad koji je sam po sebi atrakcija, čine da Brašov polako budi znatiželju ljudi širom sveta. Ulice koje pričaju istoriju, znamenitosti na svakom koraku koje ostaju u sećanju, moderni kafići i restorani. Sve to nam nudi Brašov. Slobodno vreme za razgledanje Brašova. Mogućnost fakultativnog odlaska do zamka Bran, poznatijeg kao Zamak Grofa Drakule. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.U večernjim časovima polazak za Srbiju.


  5. dan: 03.01.2018. Beograd/Novi Sad
  Dolazak u Srbiju u jutarnjim časovima na mesto polaska.


  Aranžman u pripremi

  U cenu aranžmana su uračunati:
  - prevoz autobusom turističke klase;
  - smeštaj u hotelu sa 3* u 1/2 sobama na bazi dva noćenja sa doručkom;
  - troškovi organizacije i vođenje aranžmana;
  - usluge vodiča tokom puta.


  U cenu aranžmana nisu uračunati:
  - obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje plaća se u agenciji (grupna polisa osiguranja: deca do 18 godina – 5 €; lica od 18 do 70 godina – 6 €; lica od 70 do 80 godina -  17€), u dinarskoj protivvrednosti;
  - fakultativni obilasci i ulaznice;
  - individualni troškovi putnika.
  - Obavezna doplata od 15€ za odlazak u obilazak  Brašova.


  Fakultativni izleti:
  - Obilazak Etno sela -10€
  - Poseta Palati Parlamenta-12€
  - Tradicionalno Rumunsko veče-15€
  - Obilazak Zamka Bran-10€


  Smeštaj u hotelu: Hotel u koji najčešće smeštamo goste HOTEL IBIS GARA DE NORD: http://www.ibis.com/gb/hotel-3302-ibis-bucuresti-gara-de-nord/index.shtml


  Mogući načini plaćanja:
  1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
  2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.02.2018 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
  3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
  4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);


  Napomene:

  Kalkulacija je rađena na bazi 60 putnika. Minimum za realizaciju fakultativnog programa je 30 osoba. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta je ograničen. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Organizator putovanja zadržava pravo programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti.Preporuka je da se putnici sa novim crvenim pasošima sami informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije(potrebna novčana sredstva za boravak, putno zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na internet stranici Delegacije Evropske Unije u Srbiji www.europa.rswww.europa.rs ili u ambasadi ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Ukoliko putnik ne poseduje dokumenta i finansijska sredstva, agencija neće snositi odgovornost zbog eventualnih dodatnih troškova putnika ili u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.


  Cenovnik br. 1 od 26.08.2017.

  Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj proogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja ASTRA TOURS 021 doo Novi Sad, Licenca OTP 51 od 02.02.2010

  /

  /

  /


  Prijave i informacije

  Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  011/72 47 012; 72 40 928