Pratite nas na:

Evropski gradovi


 • Proleće/Jesen
 • Beč polasci


 • Beč
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Doček Nove Godine -> Nova godina Beč 2018

  Nova godina Beč 2018 - Kuvano vino i Mozzart kugle u ponoć

  Nova godina Beč 2018

  Doček nove godine Beč 2018

  Beč je glavni grad i ujedno jedna od saveznih država Austrije. Sa oko 1.730.000 stanovnika (2,4 miliona na širem području grada) Beč je 10. najveći grad Evropske unije, daleko najveći grad Austrije i njeno političko, ekonomsko i kulturno središte.Beč ima umereno-kontinentalnu klimu sa vlažnim uticajima iz zapadne Evrope, odnosno Atlantika, i hladnijim kontinentalnim uticajem sa istoka. Grad ima relativno topla leta sa prosečnom dnevnom temperaturom u intervalu od 22°C do 26°C i najnižom letnjom prosečnom temepraturom od oko 15°C. Zime su hladne, no ipak i relativno blage u odnosu na ostale delove Austrije sa prosečnom temeraturom od oko 0°C.

  Poslednjih dana stare godine, carski Beč se pretvara u pravu novogodišnju pozornicu. Tog 31. decembra stari deo grada postaje mesto slavlja: deset postavki sa raznovrsnim muzičkim programima, valcerom, gastronomskim specijalitetima, kuvanim vinom i punčom. Sve to, začinjeno našim dobrim raspoloženjem, šampanjcem u ponoć i spektakularnim vatrometom iznad Pratera, učiniće da uđemo u Novu godinu na najlepši mogući način.  Nova godina Beč 2018


  Nova godina Beč 2018
  29.12.2017 - 03.01.2018. 6 dana/3 noćenja


  1. Dan. 29.12.2017. Četvrtak: Beograd/Novi Sad
  Polazak iz Beograda u 20:00h sa parkinga preko puta Buvlje pijace (Novi Beograd - ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe) , a iz Novog Sada u 21:30h kod Lokomotive (tačno vreme i mesto polaska proveriti u agenciji dva dana pred put). Vožnja kroz Mađarsku i Austriju sa kraćim usputnim puzama radi odmora do Beča.


  2. Dan. 30.12.2017. Petak: Beč
  Dolazak u Austriju u ranim jutarnjim časovima. Nastavak putovanja ka „carskoj Vieni“. Po dolasku u grad razgledanje grada uz pratnju vodiča na srpskom jeziku, panoramski: Neu City, Prater, Ring: Urania, Opera, Albertina, Naturhistorische i Kunsthistorische Museum, Hofburg, Parlament, Burgteatar, Rathaus, Votivkirche; Karlsplatz, Musikverein, Secession, zatim šetnja centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. Smeštaj u hotel. U večernjim časovima fakultativni odlazak u tradicionalnu bečku kafanu, na večeru uz austrijske specijalitete i muziku. Povratak u hotel. Noćenje.


  3. Dan. 31.12.2017. Subota: Beč
  Doručak. Nakon doručka, fakultativni odlazak do Parndorfa, outlet tržnog centra sa preko 150 radnji koje se prostiru na 37.ooo m. Povratak u hotel. U večernjim časovima, organizovan odlazak na doček nove godine kod Rathaus-a i na ulicama Beča uz bogat muzički i zabavni program. Preporučujemo odlazak do Pratera, gde se priređuje spektakularni vatromet u ponoć. Individulani povratak u hotel. Noćenje.


  4. Dan. 01.01.2018. Nedelja: Beč /Baden
  Doručak. Nakon doručka slobodno vreme za uživanje u čuvenoj Saher torti i Melange kafi ili fakultativni odlazak do:
  * dvorca Belvedere – rezidencije Eugena Savojskog, jednog od najlepših baroknih kompleksa na svetu, u kome se danas nalazi nacionalna galerija Austrije. Zatim odlazak do Hunderwasser haus-a, arhitektonskog ostvarenja neobičnog umetnika, potom na Dunavski toranj (Donauturn) – najvišu građevinu Beča na čijem se vrhu nalazi rotirajući restoran iz kog se pruža veličanstven pogled na grad. ili
  * Banja Baden - “Grad bašti”, kako je drugačije nazivaju, zbog hiljade ruža zasađenih u gradskom jezgru. Nakon obilaska, povratak u hotel. Noćenje.


  5. Dan. 02.01.2018. Ponedeljak: Beč
  Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela. Fakultativni odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn (obavezna rezervacija prilikom prijave, broj mesta ograničen), jedne od najpoznatijih carskih palata sveta, razgledanje carskih prostorija i odaja uređenih po ukusu Marije Terezije u XVIII veku. Šetnja parkom koji okružuje dvorac. Slobodno vreme do popodnevnih časova, kada je planiran povratak za Srbiju. Vožnja kroz Austriju i Mađarsku.


  6. Dan. 03.01.2018. Utorak: Novi Sad/ Beograd
  Dolazak u Novi Sad / Beograd u jutarnjim časovima na mesto polaska.


  Aranžman u pripremi


  Cena aranžmana obuhvata:
  - prevoz autobusom turističke klase (AC, DVD);
  - smeštaj u hotelu IBIS Budget Wien Sankt Marx, u gradu u 1/2 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom - doručak kontinentalni švedski sto;
  - obilasci prema programu putovanja;
  - usluge licenciranog vodiča i organizacije putovanja.


  Cena aranžmana ne obuhvata:
  - obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje
  - fakultativni obilasci i ulaznice


  Fakultativni izleti:
  - Belvedere + Hundertwasser haus + Dunavski toranj  - 20 €
  - dvorac Schönbrunn - 25 € (sa ulaznicom za svih 40 soba/Grand tour)
  - večera u nacionalnom restoranu - 26 €
  - Bratislava - 15 €
  - Odlazak u Pandorf 10€


  Popusti i doplate:
  - doplata za 1/1 sobu – 80 €;
  - popusti za decu, važe uz dve punoplatežne osobe:
  - 1 dete od 0-5,99: plaća 50€ (ima mesto u autobusu, nema sopstveni ležaj);
  - 1 dete od 6-11,99: plaća 95€ (ima mesto u autobusu, ima sopstveni ležaj-krevet na sprat);
  - Za stranke koje koriste sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 30 eura (na upit). Takođe, za stranke sa sopstvenim prevozom postoji mogućnost produženog boravka uz doplatu (na upit).


  Mogući načini plaćanja:
  1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja
  2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana do 20.04.2012. uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou
  3) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka
  4) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa)


  Opis hotela:
  IBIS Budget Wien Sankt Marx HOTEL
  Lanac evropskih hotela. Ima ih oko 420 u Evropi. Moderni, čisti, funkcionalni, na dobrim lokacijama. Hotel iz ponude je moderan hotel, sa komfornim sobama. Od ovog hotela do strogog centra grada i hotela Saher ima svega 4 km. U neposrednoj blizini nalazi se metro stanica. Hotel ima recepciju, garažu, restoran u kome se služi doručak, internet u lobiju, kao i u sobama (besplatno za goste hotela). Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, kontinentalni doručak - samoposluživanje. Svaka soba ima tuš/WC i plazma TV, wi-fi internet.


  Napomene:
  Kalkulacija je rađena na bazi 55 putnika. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 putnika. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen.Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti ( npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...) Preporuka je da se putnici sa novim crvenim pasošima sami informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije( potrebna novčana sredstva za boravak, putno zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na internet stranici Delegacije Evropske Unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Ukoliko putnik ne poseduje dokumenta i finansijska sredstva, agencija Organizator doo neće snositi odgovornost zbog eventualnih dodatnih troškova putnika ili u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.


  Opera, zgrada Parlamenta, Trg Marije Terezije, Prirodnjački muzej (sadrži najveću kolekciju minerala na svetu), zgrada Burgeteatra, dvorac Hofburg, Belvedere, ulica Kertnerštrase, katedrala Stephansdom, Šenbrun (letnja rezidencija marije Terezije), Marijahilferštrase (glavna šoping ulica), boemska četvrt Grincig, Dunavski toranj (odakle se pruža prelep pogled na Beč), Berza, Prater, Španska jahačka škola.

  /

  /


  Prijave i informacije

  Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  011/72 47 012; 72 40 928