Doček Nove Godine avio -> Nova godina Barselona avio 2018

Nova godina Barselona avionom 2018 8 dana/7 noćenja

Nova godina Barselona avio 2018

Doček nove godine Barselona avio 2018

Barselona - Katalonski grad sa obala Sredozemnog mora, najkosmopolitskiji je grad Španije i jedna od najzauzetijih luka Mediterana. Ona je zaista procvetala u poslednjih nekoliko desetina godina i postala nezaobilazna destinacija na kojoj se sreću ljubitelji pomalo čudnih, jedinstvenih građevina sa neponovljivim pečatom katalonskog mentaliteta i avanturisti željni modernih tehnoloških dostignuća.


Docek nove godine Barselona avio Docek nove godine Barselona avio Docek nove godine Barselona avio Docek nove godine Barselona avio Docek nove godine Barselona avio Docek nove godine Barselona avio

Nova godina Barselona avionom 2018


Nova godina Barselona avionom 2018
Polazak: 29.12/ 30.12.2017.


1. dan: Beograd - Budimpešta - Barselona
Prevoz mini busom sa kućne adrese u Beogradu do aerodroma u Budimpešta. Direktan let do Barselone kompanijom Wizz Air. Poletanje u 06:05h. Sletanje na aerodom u Barselonu u 08:35h. Individualni transfer do hotela. Noćenje.

2. dan – 4 (5,6,7) dan: Barselona
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.


5. (6,78.) dan: Barselona – Budimpešta- Beograd
Doručak. Napuštanje hotela do 11h. Slobodno vreme. Individualni transfer do aerodroma . Direktan let do Budimpešte kompanijom Wizz Air . Poletanje u 09:15h. Sletanje u Budimpeštu u 11:55. Prevoz do kućne adrese u Beogradu mini busom. Kraj programa


Aranžman u pripremi


Cena aranžmana ne obuhvata:
- Avionski prevoz na relaciji Budimpešta– Barselona – Budimpešta direktnim letom low coast kompanijom Wizz Air sa uključenim svim aerodromskim taksama;
- Smeštaj na bazi 4,5,6 ili 7 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* koji se nalazi u centru Barselone na odličnoj lokaciji u standardnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama ili sličnom hotelu iste kategorizacije i lokacije;
- Troškove organizacije putovanja;
- Ručni prtljag do 8 kg dimentija 42x32x25cm;;
- Povratni transfer od kućne adrese do aerodroma u Temišvaru;


Cena aranžmana ne obuhvata:
- Putno osiguranje;
- Individualne troškove putnika;
- Transfer od aerodroma u Barseloni do centra grada(oko 10€);
- Veliki prtljag ( kofer) do 23 kg- 80€;


Mogući načini plaćanja:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.02.2018 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);


Hotel del Mar 3* www.hoteldelmarbarcelona.com
Hotel del Mar samo 350 metara od mora i stanice metroa Barceloneta I 5 minuta hoda do Ciutadella Parka.Sve sobe su klimatizovane imaju flat-screen satelitsku TV i sef. Sobe imaju tuš kabimu fen za ksu, a neke sobe imaju privatni balkon. Recepcija Hotela del Mar radi 24-sata. Železnička stanica França- Barcelona je 5 minuta hoda, a možete prošetati do Katedrale koja je u centru i Maremagnum Shopping centra za 10 minuta.


Sunotel Aston 3* www.sunotel.es
Smešten na 15 minuta šetnje od trga Katalonija i šetališta Las Ramblas, Sunotel Aston poseduje sezonski bazen i hidromasažnu kadu sa panoramskim pogledom na Barselonu. Besplatan bežični internet dostupan je na recepciji.Sobe u hotelu Sunotel Aston uređene su u toplim nijansama i opremljene klima-uređajem. Sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu.Bogat doručak služi se na bazi švedskog stola u hotelskom restoranu. Hotel Aston takođe raspolaže kafeterijom, a osoblje će vam rado preporučiti obližnje restorane i barove.Stanica metroa Ospital Klinik (Hospital Clinic) udaljena je 400 metara. Od nje možete direktno stići do čuvene katedrale Sagrada familija u Barseloni, koju je projektovao Antonio Gaudi.
…Ili sličan hotel iste kategorizacije.


Ronda House 3* http://en.hotelrondahouse.com
Smešten nadomak Avenije Ronda Sant Antoni i na 10 minuta hoda od šetališta Las Ramblas, ovaj hotel nudi restoran i sobe sa TV-om sa satelitskim kanalima.Hotel odlikuje svetao i jednostavan enterijer. Sobe su klimatizovane i imaju potpuno opremljeno kupatilo.U kafeu hotela Ronda svakodnevno se služi doručak na bazi švedskog stola, koji uključuje raznovrsne kafe i peciva. U ručku i večeri možete da uživate u hotelskom restoranu, a bar radi do 01:00.
Muzej savremene umetnosti MACBA nalazi se na samo 5 minuta hoda od hotela. Stanica metroa Sant Antoni udaljena je 200 metara, odakle možete da stignete do znamenitosti kao što su Gaudijeva Sagrada Familija i Kasa Batljo za manje od 15 minuta.


Napomene:
Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme poletanja aviona
Besplatan prtljag – kod low-cost komapnija kao što su ESYJET, WIZZZ AIR, RAYAN AIR i drugih komapnija, podrazumeva ručni prtljag određenih dimenzija i težine (raspitati se u agenicji o pravilima za prtljag ili posetiti sajt navednih komapnija). Naknada za prtljag - Čekirani (veliki) prtljag podleze dodatnoj naknadi koja zavisi od dužine leta, kilograma, dimenzija i pravila odabrane avio kompanije. Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg kod komercijalnih avio kompanija, Air Serbia, Aitalia, Turkish airlanes...) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave unije. Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.
Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije , primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledece raspoložive tarife.


/

/

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928