Doček Nove Godine avio -> Nova godina Barselona avio 2018

Nova godina Barselona avionom 2018 5 dana/4 noćenja 395€

Nova godina Barselona avio 2018

Doček nove godine Barselona avio 2018

Barselona - Katalonski grad sa obala Sredozemnog mora, najkosmopolitskiji je grad Španije i jedna od najzauzetijih luka Mediterana. Ona je zaista procvetala u poslednjih nekoliko desetina godina i postala nezaobilazna destinacija na kojoj se sreću ljubitelji pomalo čudnih, jedinstvenih građevina sa neponovljivim pečatom katalonskog mentaliteta i avanturisti željni modernih tehnoloških dostignuća.


Docek nove godine Barselona avio Docek nove godine Barselona avio Docek nove godine Barselona avio Docek nove godine Barselona avio Docek nove godine Barselona avio Docek nove godine Barselona avio

Nova godina Barselona avionom 2018


Nova godina Barselona avionom 2018
30.12.2017 - 03.01.2018 (5 dana/4 noći) avionom


1. dan: Beograd - Frankfurt - Barselona
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja kod šaltera broj 712. Poletanje aviona za Frankfurt u 13:30h (LH 1407). Dolazak u Frankfurt u 15:30 h. Nastavak putovanja u 17:40h (LH 1134). Dolazak u Barselonu u 19:40h. Smeštaj u hotel. Noćenje.


2. dan: Barselona
Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Kolumbov spomenik, brdo Monžuik - vidikovac, Olimpijski stadion, trg Plaza Espana, Gran via, avenija Paseo de Gracia, Casa Batllo, Casa Mila (La Pedrera), Sagrada Familija, Gotska četvrt. Nakon panoramskog razgledanja grada sledi poludnevni fakultativni obilazak stadiona FK Barselona. Obilaze se tribine, svlačionice, komentatorske tribine i muzej u kome se čuvaju mnogobrojni trofeji, fotografije i lične stvari poznatih fudbalera. Uveče individualni odlazak na DOČEK NOVE 2018. GODINE. Noćenje.


3. dan: Barselona
Doručak. Slobodan dan ili poludnevni fakultativni izlet 3 Parka: Tibidabo, Park Siutadela i Pueblo Espanjol: odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža prelep pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Odlazak do jednog od najznačajnijih parkova Barselone, parka Ciutadella, poznatog po fontanama koje je radio Antonio Gaudi, a koji se prostire na 30 hektara u neposrednoj blizini istorijskog centra grada i predstavlja pravu zelenu oazu. Potom poseta etno sela Pueblo Espanjol, koje je nastalalo 30-ih godina 20. veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji. U večernjim časovima fakultativni odlazak na flamenko veče. Povratak u hotel. Noćenje.


4. dan: Barselona - Girona - Figueras – Barselona
Doručak. Slobodan dan ili celodnevni fakultativni izlet Girona i Figueras. Obilazak Girone, grada koji se nalazi na severo-istoku, u blizini granice sa Francuskom, poznatog po najočuvanijoj jevrejskoj četvrti u Evropi. Šetnja starim jezgrom grada, slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figuerasa, rodnog mesta čuvenog slikara Salvadora Dalija, i poseta Teatru-muzeju Salvadora Dalija, koji je smešten u njegovoj porodičnoj kudi, a izložbu, koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. Povratak u Barselonu. Noćenje.


5. dan: Barselona - Frankfurt - Beograd
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Frankfurt u 18:50h (LH 1133). Dolazak u Frankfurt u 21:05 h. Nastavak putovanja u 21:55h (LH 1410). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 23:45h. Kraj programa.


Aranžman u pripremi


Popusti i doplate:
- deca 2 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju 10% popusta,
- treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima 5% popusta,
- doplata za 1/1 sobu 160 €.


Cena aranžmana obuhvata:
- avio prevoz na relaciji Beograd – Frankfurt – Barselona – Frankfurt – Beograd (prevoznik Lufthansa),
- transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
- smeštaj u hotelu sa 3* u Barseloni, na bazi 4 nodenja sa doručkom (švedski sto),
- smeštaj u 1/2 i 1/2+1 standardnim sobama,
- agencijske usluge.


Cena aranžmana ne obuhvata:
- aerodromske takse - 144 € (na dan objavljivanja programa - podložne promeni),
- gradsku komunalnu taksu u Barseloni: Za hotele sa 3* - 0,75 € po noći po osobi (plaća se na recepciji),
- međunarodno zdravstveno osiguranje
- fakultativne programe,
- individualne troškove.


Cene fakultativnih izleta:
- 3 PARKA Tibi Dabo, Siutadela i Špansko selo – cena 49 € obuhvata autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku, ulaznicu za etno selo Pueblo Espanjol
- Girona i Figueras – cena 75 € obuhvata autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku, ulaznicu za Muzej
- Flamenko veče u poznatom restoranu „TABLAO CORDOBES“,koji je nastao davne 1970.godine, na Rambli, najpoznatijem šetalištu u Barseloni. Cena 78 € cena obuhvata flamenko program + večeru po principu „švedskog stola“, sa dezertom i pidem (vino sangrija, pivo, koka-kola, voda, kafa). Cena 42 € obuhvata flamenko program + 1 pide. Odlazak i povratak u hotel metroom.
- Stadion Kamp Nou cena 55 € obuhvata autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku, ulaznicu

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama).


Lokacija hotela: hotel Tres Torres nalazi se u četvrti Saria. Objekat je udaljen samo 350 metara od stanice metroa Tres Tores, odakle se za 15 minuta vožnje stiže do Trga Katalonije i šetališta Las Ramblas. Hotel se nalazi I u blizini tržnog centra L'Illa. Sadržaj: Hotel raspolaže sa ukupno 56 soba, restoranom, barom u holu, besplatnim WiFi-em. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne sa pomodnim ležajem, opremljene modernim nameštajem, sa kupatilom sa fenom za kosu, TV-om, sefom i mini barom, besplatnim WiFi-em, klimom, telefonom. Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja - švedski sto) Više informacija o hotelu http://www.atiramhotels.com/en/hotels/barcelona/hotel-tres-torres-atiram

Mogući načini plaćanja:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.04.2018 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou
3) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka
4) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa,)


Minimum za realizaciju putovanja je 15 putnika.

Napomena:
Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize (ukoliko posedujete plavi pasoš) i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Plana Tours, licenca OTP 506/2010 od 04.03.2010.

/

/

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928