Pratite nas na:

Evropski gradovi


 • Proleće/Jesen
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Doček Nove Godine -> Nova godina Azurna obala 2018

  Nova godina Azurna obala 2018 6 dana/ 3 noćenja 219€

  Nova godina Azurna obala 2018

  Doček nove godine Azurna obala 2018

  Nica je glavni grad Azurne obale i u njoj živi oko 350.000 stanovnika. Nalazi se između Kana i Monaka, a proteže se celom dužinom predivnog zaliva Anđela. Mesto za bogataše, za otmene i one u trendu. Nica podseća na italijansku obalu, a ona i jeste pripadala Italiji sve do 1860. godine, a od tada je omiljena Francuska destinacija. Grad su osnovali Grci u IV veku pne i nazvali ga Nikeja (po grčkoj boginji pobede). Rimljani su došli sa namerom da iskoriste sigurnu luku, a nakon njih su se smenjivali Saraceni, Langobardi i Goti, pre nego što je Nica pripala dinastiji Savoja, pod čijom je vlašću bila gotovo pet vekova. Iskoristite priliku da posetite neke od bisera Azurne obale... Poznata turistička mesta na Azurnoj obali su: Sen Trope, Antib, Kan, Nica, Monako i Menton. Obala je okružena strmim obroncima Primorskih Alpa. Azurna obala je duga 100 kilometara i prostire se od Mentona, na granici sa Italijom, do Sen Tropea. Ovde je više od 300 dana godišnje sunčano, pa je nebo obično izrazito plave boje. Na Azurnoj obali živi veliki broj poznatih i bogatih ličnosti. To je nastavak tradicije luksuznog turizma koja traje od 18. veka kada su ovu obalu otkrili bogati engleski plemići.


  Docek nove godine Rivijera Cveca Docek nove godine Rivijera Cveca Docek nove godine Rivijera Cveca Docek nove godine Rivijera Cveca Docek nove godine Rivijera Cveca Docek nove godine Rivijera Cveca

  Nova godina Azurna obala 2018


  30.12.2015. – 04.01.2018. 6 dana/ 3 noćenja
  Nica – Kan – Antibi – Monako – Monte Karlo

  1. Dan Beograd
  Polazak iz Beograda u 17 časova sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifasisticke borbe. Direktna vožnja preko Hrvatske i Slovenije, usputne pauze radi odmora.


  2. Dan Nica
  Dolazak u Nicu u popodnevnim časovima. Panoramski obilazak Nice: Trgovi Masena i Garibaldi, Englesko šetalište... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Individualni doček nove 2018 godine. Noćenje.


  3. Dan Nica – Gras – Kan – Antibi – Nica
  Doručak. Fakultativno: Izlet do Kana i Antiba sa obilaskom fabrike parfema u Grasu. Putovanje do Grasa grada poznatog po nepreglednim poljima lavande i ruža. Obilazak fabrike parfema, a nakon toga odlazak u Kan. Obilazak grada filma: Festivalska palata, Kroazeta, Srpska ulica, hotel Karlton, stari Kan. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Antiba. Obilazak jednog od najstarijih utvrđenja na Azurnoj obali u kome se nalazi najskuplja marina na Azurnoj obali, pored drugih vrednih građevina čuva i muzej sa jednom od najboljih kolekcija slika Pabla Pikasa. U popodnevnim časovima povratak u Nicu. Slobodno vreme. Noćenje.


  4. Dan Nica – Sen Trope – Nica
  Doručak. Fakultativno: Izlet u Sen Trope. Obilazak kosmopolitskog letovališta, mesta gde se okuplja svetski džet set. Po svojim događajima mitsko mesto u kome se preplidu sjaj šou biznisa, tradicija, glamur, kultura i umetnost. Obilazak luke sa bezbroj kafida i restorana, gradskog zvonika... Mogudnost fakultativne vožnje brodom gde se sa mora mogu videti luksuzne vile svetskog džet seta. U popodnevnim časovima povratak u Nicu. Slobodno vreme. Noćenje.


  5. Dan Nica – Monako – Monte Karlo
  Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Nici za šetnju i individualni obilazak grada. U popodnevnim časovima nastavak putovanja za Monako. Obilazak minijaturne kneževine: Okeanografski Muzej, deo Egzotičnog vrta, crkva Svetog Nikole, dvorac Grimaldijevih, vidikovac. Preko luke La Kondamin odlazak za Monte Karlo, obilazak prestonice kocke i bogatstva: Kazino, hotel Paris, staza Formule 1... U večernjim časovima polazak ka Srbiji. Nodna vožnja.


  6. Dan Beograd
  Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.


  Aranžman u pripremi


  Aranžman obuhvata:
  - prevoz turističkim autobusom (tv,video i audio oprema, klima),
  - smeštaj u hotelu sa 2+/3* u Nici, na bazi tri noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
  - smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
  - usluge turističkog vodiča tokom putovanja,
  - agencijske usluge.


  Aranžman ne obuhvata:
  - fakultativne programe,
  - individualne troškove,
  - međunarodno zdravstveno osiguranje


  Cene fakultativnih izleta i ulaznica (deca 2-12 godina ostvaruju popust):
  - Kan, Antibi i Gras - 15 € odrasli/10 € deca,
  - Sen Trope - 15 € odrasli/12 € deca,
  - Vožnja brodom u Sen Tropeu - 10 € odrasli/8 € deca

  Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.

  Popusti i doplate:
  - deca od 2 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 30 €,
  - treda odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5%,
  - putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 60 €,
  - doplata za 1/1 sobu 100 €.


  Polasci iz drugih gradova:


  *Sigurni polasci iz Niša (parking kod tempa) i Čačka (železnička stanica) – doplata 20€;
  Kragujevca (tržni centar roda) - Doplata 15 € i Novog Sada (Lokomotiva) - doplata 10 €.
  U slučaju manjeg broja putnika iz navedenih gradova isti se transferišu do Beograda i nazad.


  Lokacija hotela:
  - Hotel se nalazi u širem centru Nice. Svaka soba ima kupatilo, SATTV, telefon. Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnom: Hotel De Berne 2+* - www.hotel-berne-nice.cote.azur.fr, Hotel Nicea 2+*- www.niceahotel.com... Tačan naziv hotela bide saopšten najkasnije 10 dana pre putovanja.


  Mogući načini plaćanja:
  1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja
  2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana do 20.04.2018. uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou
  3) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka
  4) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres)


  Kalkulacija je rađena za najmanje 40 putnika


  Napomena:
  Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize (ukoliko posedujete plavi pasoš) i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja.Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


  Cenovnik br.1 od 04.10.2017

  Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Plana Tours, licenca OTP 506/2010 od 04.03.2010

  /

  /

  /


  Prijave i informacije

  Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  011/72 47 012; 72 40 928