Letovanje -> Letovanje Italija -> Azurna obala

Azurna obala - Ekskluzivno i glamurozno letovanje

Letovanje Azurna obala 2016: vile, apartmani, hoteli, cene

Azurna obala

Azurna obala je pre svega poznat kao turističko letovalište, poznato po brojnim uređenim plažama i brojnim mogućnostima noćne zabave. Stoga je Azurna obala nezaobilazno odredište kako porodica sa decom tako i mladih ljudi iz celog sveta. Kroz grad protiču i dve manje reke, koje se ulivaju u more – Marečija i Auza. Azurna obala je ujedno i glavni grad istoimenog Okruga Azurna obala, a najpoznatije je letovalište na obali Italijanskog dela Jadranskog mora. Porepoznatljiv je po dugim i lepim peščanim plažama. Sobe su medjusobno različite, neuporedive, sa malim TWC i vrlo često nemaju terasu i klimu.
Azurna obala - Rivijera cveća
Kan – Nica – Menton – Eze – Monako - Monte Karlo – Đenova – Seravale - San Remo
9 dana/6 polupansiona - autobusom


1. Dan: Beograd
Sastanak grupe u 19:00h na parkingu u bloku na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra tzv. Buvljak ). Polazak u 20h. Noćna voznja kroz Hrvatsku i Sloveniju ka Italiji uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti.

2. Dan: San Remo
Dnevna vožnja kroz Italiju sa usputnim panoramskim razgledanjem. Dolazak u Sanremo u ranim popodnevnim satima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.


3. Dan: Kan - Antibes.
Doručak.Posle doručka polazak za Francusku. Obilazak Antibesa, najveće jahtaške marine, u kojem je čuveni muzej Pabla Pikasa, Kan grad glamura i filmskog festivala, slikanje na crvenom tepihu, obilazak srpske ulice, vidikovca. Slobodno vreme. U večernjim satima povratak u hotel. Večera. Noćenje.


4. Dan: Nica - Eze.
Doručak. Posle doručka polazak za Francusku. U prepodnevnim satima obilazak malog srednjovekovnog gradića Eze, koji je smešten na vrhu stene iznad mora, sa mnogobrojnim galerijama, kafeima, izuzetnom baštom kaktusa i retkog bilja i prelepim pogledom na more i okolinu. Poseta fabrici parfema Fragonard. Nastavak puta ka Nici, najvecem gradu i biseru Azurne obale. Panoramsko razgledanje grada, obilazak Trga Masona, Palate pravde, pijace cveća, vidikovca, šoping ulica. Slobodno vreme. U večernjim satima povratak u hotel. Večera. Noćenje.


5. Dan: Monako - Monte Karlo.
Mesta koje se preporučuju da se posete bar jednom u životu. Kneževina Monako i Monte Karlo leže između Alpa i Mediterana. Mitska mesta koja Vam nude i snove i realnost: poludnevni izlet, panoramsko razgledanje, kneževa palata, katedrala, egzotična botanička bašta, prolazak stazom F1, poseta kazinu Monte Karlo, kafa u Cafe d*Paris. U povratku polazak i kratko zadržavanje u Mentonu. Menton je primorski grad, poznat u Francuskoj po svojim baštama raznovrsnog cveća, čuven po festivalu i limunu. U večernjim satima povratak u hotel . Večera. Noćenje.


6. Dan: Menton
Celodnevni boravak i kupanje u Mentonu (biser Azurne obale).


7. Dan: Sanremo
Celodnevni boravak i kupanje u Sanremu.


8. Dan: Sanremo – Đenova.
Doručak. Napustanje hotela. Smeštanje prtljaga u autobus. Obilazak Sanrema, grada italijanske kancone (Ariston, Ruska crkva), zatim odlazak za Đenovu (najveću luku u Italiji). U 17h polazak za Seravale - jednog od najvećih šoping centara u Evropi. U 21h polazak za Srbiju.


9. Dan: Beograd
Povratak za Beograd uz usputna kraća zadržavanja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku. Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.


Cena aranžmana 350€ 295€ + 1.500 rsd po osobi

Termini putovanja:
Jun: 20.06 - 28.06
Jul: 01.07 - 09.07; 10.07 - 18.07; 20.07 - 28.07.
Avgust: 01.08 - 09.08; 10.08 -18.08; 20.08 - 28.08; 30.08 - 07.09.
Septembar: 10.09 - 18.09.


Aranžman obuhvata:
- Prevoz autobusom turističke klase (AC, TV, DVD) na navedenoj relaciji.
- Smeštaj u San Remu u hotelu 3* u dvokrevetnim, trokrevetnim sobama, usluga na bazi 6 noćenja sa doručkom(švedski sto) i večerom.
- Gradsku turističku taksu u iznosu od 12e.
- Usluge vodiča i pratioca grupe.
- Agencijske usluge.


Aranžman ne obuhvata:
- Troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
- Individualne troškove putnika.
- Doplata za jednokrevetnu sobu - 50% od cene aranžmana – rezervacija se radi isključivo na upit.


Napomene fakultativnih izleta:
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije...
- Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
- Ulaznice i fakultativne izlete: Kan -Antib– 25 eura; Nica - Eze– 20 eura; Monako-Monte Karlo -Menton– 20 eura;


Hoteli San Remo 3*:
- Hotel Eden - www.hoteledensanremo.it
- Hotel Globo - www.hotelglobosanremo.it
- Hotel Belvedere - www.hotelbelvederesanremo.com
- Hotel Garden - www.hotelgarden-alassio.it
- Hotel Ambasador
- Hotel Delfin


Napomene:
- Putnik je dužan proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme, mesto polaska i naziv hotela.
- Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
- Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa.
- Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
- Organizator putovanja može promeniti ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela,tarifama prevoznika,poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga.
- Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
- Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja.poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
- Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.


Azurna obala 2016


Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta . Uz ovaj proogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Liguria travel, Licenca OTP 74/2016


Azurna obala mapa

/

Azurna obala video

Azurna obala atrakcije leto 2016

Nemojte propustiti da posetite katedralu iz XIII veka, Avgustov slavoluk, crkvu San Giuliano Martire iz XVI veka, Tiberijev most, amfiteatar iz II veka, zamak Sismondo... Ne propustite da posetite čuvenu državu San Marino koja se nalazi na svega 10 km od Azurna obalaja. Hoteli u Italiji su skromniji nego u drugim zemljama.

Azurna obala plaže leto 2016

/

Azurna obala izleti leto 2016

/

Azurna obala noćni život i zabava leto 2016

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928