Letovanje -> Letovanje Grčka -> Jonsko more -> Sivota -> Vila Roula

Sivota apartmani 2017: Vila Roula

Vila Roula letovanje Sivota 2017

Vila Roula Sivota

Vila Roula je jedna od najlepših objekata u našoj ponudi Sivota apartmani. Vila Roula se nalazi u strogom centru Sivote na idealnoj lokaciji, na oko 100 metara od luke i na oko 250 metara od gradske plaže. Objekat je u potpunosti sagrađena od kamena i pruža veličanstven spoj rustike i raskoša. Vila Roula se sastoji od dve zgrade sa recepcijom, bazenom, kao i barom koji se nalazi pored bazena. Ležaljke pored bazena naši gosti mogu koristiti besplatno. U neposrednoj blizini vile se nalaze brojni restorani, kafići, supermarket, pekara, poslastičarnica, apoteka, prodavnice suvenira, zlatare. Parking je javni i nalazi se u neposrednoj blizini vile i besplatan je za naše goste. Objekat poseduje centralnu klimu, čije je koriščenje uključeno u cenu najma apartmana. Čišćenje, promena posteljine i peškira na 3 dana boravka. Wi -fi internet-besplatno. Struktura smeštaja je kako sledi:

1/4 apartman: Četvorokrevetni apartman se nalazi u prizemlju u istom nivou sa bazenom ili na prvom spratu i sastoji od veoma prostrane spavaće sobe i ogromnog dnevnog boravka. Spavaća soba u svom sastavu ima bračni ležaj dimenzija (140X180 cm) orman, noćni stočić sa ogledalom, fen za kosu, dva stočića pored kreveta. Dnevni boravak se sastoji od sofe na razvlačenje koji kada se razvuče ima dimenzije (160X200 cm). U dnevnoj sobi se takodje nalazi TV/KAT, kao i kuhinja koja je potpuno opremljena posudjem za četiri osobe. U kuhinji je šporet sa dve ringle, frižider, aspirator, kao i sto za ručavanje sa četiri stolice. Kupatilo je izuzetno prostrano i poseduje tuš kabinu. Ispred ulaza u apartman je terasa sa stolom sa četiri stolice. Apartman poseduje centralni klima sistem tako da se podjednako hlade sve prostorije.


Vila Roula Sivota Vila Roula Sivota Vila Roula Sivota Vila Roula Sivota Vila Roula Sivota Vila Roula Sivota Vila Roula Sivota Vila Roula Sivota Vila Roula Sivota Vila Roula Sivota Vila Roula Sivota Vila Roula Sivota Vila Roula Sivota Vila Roula Sivota

Vila Roula letovanje Sivota 2017


U cenu aranžmana je uračunato:
– najam (apartman / studio u tabeli navedene kategorizacije prema lokalnoj kategorizaciji) na bazi izabranog broja noćenja,
– usluge pratioca grupe,
– usluge predstavnika agencije,
– troškove organizacije putovanja.


U cenu aranžmana nije uračunato:
– prevoz autobusima visoke turističke klase (TV, klima, DVD...) po cenovniku iz tabele,
– međunarodno zdravstveno osiguranje putnika,
– programom nenavedene usluge,
– individualni i ostali troškovi putnika.


Napomene za cenovnik:
Cene označene zvezdicom (*) su paket aranžmani i obuhvataju 10 noćenja sa autobuskim prevozom iz Beograda.
Doplata za polaske iz Novog Sada je 10 evra po osobi.
U slučaju sopstvenog prevoza, cena paket aranžmana se umanjuje za 40 evra po osobi.


Popusti za decu:
- Dete do 7 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe, boravi besplatno u zajedničkom ležaju.
- Dvoje dece do 10 godina, u trokrevetnom studiju ili apartmanu u pratnji dve punoplatežne osobe, mogu da koriste jedan zajednički ležaj i plaćaju po 50% cene smeštaja.


/

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928