Letovanje -> Letovanje Grčka -> Jonsko more -> Sivota -> Hotel Mourtos

Sivota apartmani 2017: Hotel Mourtos

Hotel Mourtos letovanje Sivota 2017

Hotel Mourtos Sivota

Hotel „Mourtos 4*“ se nalazi u centralnom delu turističkog mesta Sivota. Za poznavaoce Sivote Hotel „Mourtos“ se nalazi preko puta crkve u nastavku hotela Sivota. Jedan od najlepših objekata u Sivoti Vam pruža kako komfor i prostrane sobe, tako i mir i uživanje pored prelepog bazena. Od luke hotel Mourtos je udaljen oko 400 m, a od gradske plaže oko 500 m. U svom sastavu hotel poseduje recepciju, bar, salu za doručak (unutra i spolja), bazen za odrasle, i posebno bazen za decu, tuševe pored bazena i prostorije za presvlačenje. Sve sobe u zakupu Sole Azur-a imaju terase koje su okrenute ka bazenu. Parking se nalazi u nastavku hotela i pripada javnom delu. Izvrstan hotel sa odličnom lokacijom pružaju svakom tipu gostiju šansu da provedu lep i kvalitetan godišnji odmor. Preporuka za sve vrste gostiju. Usluga je noćenje sa doručkom.

Napomena: Iako sobe poseduju kuhinju u svom sastavu, zabranjeno je prženje i kuvanje. Kuvanje kafe, čaja i priprema sitnih stvari (kuvana jaja, priprema tosta, hrana za bebe) je dozvoljena.

1/2 studio
Dvokrevetni studiji u svom sastavu poseduju spavaću sobu sa DVA spojena standardna kreveta, dva mala noćna stočića sa lampama, veliki noćni sto sa ogledalom, TV i ormar za stvari. Kuhinja sa malom trpezarijom se sastoji od frižidera, ugradne rerne sa dve ringle, malom pećnicom i aspiratorom, kao i sto za ručavanje sa dve stolice. Kupatilo se sastoji od toaleta, umivaonika, fena za kosu i tuš/kade za kupanje sa zavesom. Svaki studio poseduje sopstvenu terasu sa stolom i stolicama. U studijima je i centralni klima uređaj. Izuzetno komforni, prostrani studiji Vam pružaju izvrstan komoditet na Vašem letovanju. Usluga je noćenje sa doručkom.

1/3 studio
Trokrevetni studiji u svom sastavu poseduju spavaću sobu sa DVA spojena standardna kreveta, i sofom za spavanje. Sofa je veličine 190 x 70cm, dva mala noćna stočića sa lampama, veliki noćni sto sa ogledalom, TV i ormar za stvari. Kuhinja sa malom trpezarijom se sastoji od frižidera, ugradne rerne sa dve ringle, malom pećnicom i aspiratorom, kao i sto za ručavanje sa tri stolice. Kupatilo se sastoji od toaleta, umivaonika, fena za kosu i tuš/kade za kupanje sa zavesom. Svaki studio poseduje sopstvenu terasu sa stolom i stolicama. U studijima je i centralni klima uređaj. Izuzetno komforni, prostrani studiji Vam pružaju izvrstan komoditet na Vašem letovanju. Usluga je noćenje sa doručkom.

1/4 studio
Četvorokrevetni apartman u svom sastavu poseduju jednu spavaću sobu sa DVA spojena standardna kreveta, dva mala noćna stočića sa lampama, veliki noćni sto sa ogledalom, TV i ormar za stvari i kuhinjski deo sa još dva spojena standardna kreveta i ormanom, malom trpezarijom koja se sastoji od frižidera, ugradne rerne sa dve ringle, malom pećnicom i aspiratorom, kao i sto za ručavanje sa četiri stolice. Kupatilo se sastoji od toaleta, umivaonika, fena za kosu i tuš/kade za kupanje sa zavesom. Svaki apartman poseduje sopstvenu terasu sa stolom i stolicama. U apartmanima je i centralni klima uređaj. Izuzetno komforni, prostrani apartmani Vam pružaju izvrstan komoditet na Vašem letovanju. Usluga je noćenje sa doručkom.


*USLUGA JE NOĆENJE SA DORUČKOM (ŠVEDSKI STO-SAMOPOSLUŽIVANJE),
*ČIŠĆENJE JE SVAKODNEVNO (OSIM NEDELJOM).
*PROMENA POSTELJINE I PEŠKIRA JE SVAKODNEVNO (MALI I VELIKI PEŠKIR PO GOSTU).
*KLIMA UREĐAJ – U CENI
*INTERNET WI-FI – U CENI
*ORGANIZOVAN SVAKODNEVNI TRANSFER DO PLAŽE MEGA AMMOS – UKLJUČEN U CENU


Hotel Mourtos Sivota Hotel Mourtos Sivota Hotel Mourtos Sivota Hotel Mourtos Sivota Hotel Mourtos Sivota Hotel Mourtos Sivota Hotel Mourtos Sivota Hotel Mourtos Sivota Hotel Mourtos Sivota Hotel Mourtos Sivota

Hotel Mourtos letovanje Sivota 2017


First minute popusti:
– 20% popusta na smeštaj u studijima, za uplate u celosti prilikom rezervacije.
– 15% popusta na smeštaj u apartmanima, za uplate u celosti prilikom rezervacije.
– 15% popusta na smeštaj u studijima, za uplate 40% od cene aranžmana prilikom rezerervacije, a ostatak do 01.05.2017.
– 10% popusta na smeštaj u apartmanima, za uplate 40% od cene aranžmana prilikom rezerervacije, a ostatak do 01.05.2017.
– 10% popusta na smeštaj u studijima, za uplate 40% od cene aranžmana prilikom rezerervacije, a ostatak čekovima do 15.11.2017.
– 5% popusta na smeštaj u apartmanima, za uplate 40% od cene aranžmana prilikom rezerervacije, a ostatak čekovima do 15.11.2017.
Popusti traju do 01.04.2017. ili do popune predviđenih kapaciteta.
Navedeni popusti se ne odnose na smene u septembru!


U cenu aranžmana je uračunato:
– najam (apartman / studio u tabeli navedene kategorizacije prema lokalnoj kategorizaciji) na bazi izabranog broja noćenja,
– usluge pratioca grupe,
– usluge predstavnika agencije,
– troškove organizacije putovanja.


U cenu aranžmana nije uračunato:
– prevoz autobusima visoke turističke klase (TV, klima, DVD...) po cenovniku iz tabele,
– međunarodno zdravstveno osiguranje putnika,
– programom nenavedene usluge,
– individualni i ostali troškovi putnika.


Napomene za cenovnik:
Cene označene zvezdicom (*) su paket aranžmani i obuhvataju 10 noćenja sa autobuskim prevozom iz Beograda.
Doplata za polaske iz Novog Sada je 10 evra po osobi.
U slučaju sopstvenog prevoza, cena paket aranžmana se umanjuje za 40 evra po osobi.


Popusti za decu:
Dete do 5 godine u zajedničkom ležaju – besplatno.


/

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928