Letovanje -> Letovanje Grčka -> Jonsko more -> Parga -> Vila Melanders

Parga apartmani 2017: Vila Melanders

Vila Melanders letovanje Parga 2017

Vila Melanders Kefalonija

Lux apartmani Melanders se nalaze na jednoj od najlepših pozcija u Pargi. Locirani na samoj obali kod luke, pružaju predivan pogled na more i ostrvo Panagia. Ovaj ekskluzivni apartman sadrži jednu spavaću sobu i predivan dnevni boravak sa kuhinjom. Po ulasku u apartman prvo se nailazi na predivnu dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom. Kuhinja je potpuno opremljena posuđem i kuhinjskim aparatima (šporet, mikrotalasna, frižider sa zamrzivačem, mašina za pranje posuđa, aparat za kafu, ketler...) U delu za odmaranje i uživanje nalazi se ugaona garnitura koja se razvlači u krevet pogodan za dvoje male dece do 10 godina, klima uređaj i LCD televizor (40”). Odvojena spavaća soba je uređena luksuznim nameštajem, opremljena klima uređajem i LCD televizorom (32”). Iz spavaće sobe ulazi se u kupatilo sa tuš kabinom. Kupatilo sadrži fen. Iz obe sobe izlazi se na veliki balkon sa koga se pruža fantastičan pogled, na kome se nalazi balkonski sto kao i krevet sa baldahinom za potpuno uživanje. S obzirom da se apartman nalazi na samoj obali kod luke, ne postoji obezbeđeno parking mesto. Klima uređaj, sef i Wi-Fi internet su uključeni u cenu najma.


Vila Melanders Parga Vila Melanders Parga Vila Melanders Parga Vila Melanders Parga Vila Melanders Parga Vila Melanders Parga Vila Melanders Parga Vila Melanders Parga Vila Melanders Parga Vila Melanders Parga


Vila Melanders letovanje Parga 2017

Najam apartmana dnevno
leto
2017
VILA Cena
po
osobi
Cena
po
smeš-
tajnoj
jedinici
AC uređaj 1/3+1
MELANDERS U
ceni
Nije
u
ceni
LUX apartman
broj
noći
termin
boravka
rsd
10 JUN 0 95
10 JUL 0 120
10 AVGUST 0 170
10 SEPTEMBAR 0 120

Cene u cenovniku su izražene po osobi na bazi 10 noći/11 dana. Autobuski prevoz je uključen samo u smenama koje su označene zvezdicom (*). Cene označene zvezdicom (*) su paket aranžmani i obuhvataju 10 noćenja sa autobuskim prevozom iz Beograda. Doplata za polaske iz Novog Sada je 10€ po osobi. U slučaju sopstvenog prevoza, cena se umanjuje za 40€ po osobi. Polasci autobusom su dan ranije u odnosu na datume iz tabele.


Cena aranžmana sadrži:
– uslugu smeštaja na bazi odabrane usluge iz tabele za odabrani termin iz tabele, za željeni broj noćenja,
– troškove organizacije programa i usluge partnera u Grčkoj,


Cena aranžmana ne sadrži:
– prevoz autobusom ili avionom,
– međunarodno zdravstveno osiguranje,
– fakultativne izlete i ulaznice, kao i ostale individualne i nepomenute troškove.


Prevoz:
Za putnike koji bi koristili autobuski prevoz ili avio prevoz, postoji mogućnost organizovanja istog u smenama kada su predviđeni polasci za Pargu.


/

/

/

Autobuski prevoz Novi Sad Beograd Niš
Povratna karta – odrasli 80 evra 70 evra 65 evra
Povratna karta – deca (12)
70 evra 60 evra 55 evra
Jedan smer – odrasli
70 evra 60 evra 55 evra
Jedan smer – deca (12) 60 evra 50 evra 45 evra

Sopstveni prevoz:
– Po dolasku u letovalište putnici se sa voucher-om javljaju predstavniku koji ih smešta u izabrani smeštajni objekat. Kada planirate sopstveni prevoz do destinacije smatra se da je to individualno putovanje. Lično se raspitajte o ruti puta, dokumentaciji i opremi potrebnoj u vašem vozilu, zakonima u zemlji u koju idete i kroz koje prolazite. Napominjemo da je putnik sam odgovoran za svoje putovanje na destinaciju ukoliko koristi sopstveni prevoz. Detalji vezani za putovanje automobilom nalaze se i na www.mup.gov.rs i www.amss.org.rs. O svim detaljima, putnici se mogu raspitati i u agenciji. Ukoliko osoblje u agenciji nije u mogućnosti da odgovori na sva pitanja, molimo putnike da se raspitaju kod nadležnih. Uplatom smeštaja u određenom objektu, nema garancije da putnik na sopstvenom prevozu uz studio/apartman dobija i parking mesto.


Autobuski prevoz obuhvata:
– Prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio) do izabranog objekta na relaciji po programu,
– Usluge pratioca grupe.
Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, realizuje prevoz sa drugom agencijom ili prevoznikom koji ima isti datum i mesto putovanja, što se može odraziti na promenu satnice polazaka.Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928