Letovanje -> Letovanje Grčka -> Jonsko more -> Parga -> Vila Ivana

Parga apartmani 2017: Vila Ivana

Vila Ivana letovanje Parga 2017

Vila Ivana Kefalonija

Vila Ivana su smešteni u samom srcu živopisne Parge (preko puta škole i crkve) na 20 metara od taxi stanice. Vila je smeštena na oko 200 metara od gradske plaže, na 100 metara od luke i na desetak minuta laganog hoda od Valtos plaže. Dupleks se nalazi na drugom spratu, dok se u prizemlju vile nalazi kafe-poslastičarnica Perper. Duplex se nalazi na drugom spratu i za leto 2016. je potpuno renoviran. Opremljen je potpuno novim nameštajem i sastoji se od 2 spavaće sobe, od čega se u jednoj spavaćoj sobi nalaze dva singl ležaja dimenzija 85 x 200 cm, TV, klima-uređaj, ogledalo, ugradni plakar, sef (korišćenje je besplatno), stočić, izlaz na terasu. Druga spavaća soba je opremljena sa francuskim ležajem dimenzija 160 x 200 cm, TV, klima-uređaj, ormar, daska za peglanje i pegla, ogledalo, fen za kosu, dva noćna stočića sa obe strane kreveta sa lampama. Ova soba je izuzetno osvetljena i ima dva izlaza na terasu. Dnevni boravak je prostran i u njemu se nalazi jedna sofa iz koje se izvlači još jedan ležaj. Gornji deo ležaja je dimenzija 80 x 190 cm, dok je ležaj koji se izvlači dimenzija 75 x 180 cm, klima-uređaj, TV i četiri stočića. U sklopu dnevnog boravka je i velika kuhinja sa trpezarijskim stolom za ručavanje. Kuhinja je potpuno opremljena sa posuđem za šest osoba, velikim frižiderom sa zasebnim delom za zamrzavanje, velikim šporetom sa rernom, aspiratorom, mikrotalasnom pećnicom, tosterom, kafematom, ketlerom. Kupatilo sadrži tuš kabinu i WC. Vila Ivana je izuzetan duplex za sve tipove gostiju (porodice, parove, društvo). Tri klima uređaja u svakoj prostoriji (korišćenje uključeno u cenu aranžmana), tri TV-a, besplatan sef i Wi-Fi čine ovaj dupleks našom toplom preporukom. Čišćenje apartmana se vrši šest puta u toku nedelje, a peškiri i posteljina se menjaju dva puta u toku nedelje.


Vila Ivana Parga Vila Ivana Parga Vila Ivana Parga Vila Ivana Parga Vila Ivana Parga Vila Ivana Parga Vila Ivana Parga Vila Ivana Parga Vila Ivana Parga Vila Ivana Parga

Vila Ivana letovanje Parga 2017


First minute popusti:
– 15% popusta za smene u predsezoni (27.05, 06.06. i 16.06), za uplate najmanje 40% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak do 01.05.2017.
– 10% popusta za smene u sezoni, za uplate u celosti prilikom rezervacije.
– 5% popusta za smene u sezoni, za uplate najmanje 40% od cene aranžmana prilikom rezerervacije, a ostatak do 01.05.2017.
Popusti traju do 01.04.2017. ili do popune predviđenih kapaciteta.
Navedeni popusti se ne odnose na smene u septembru!


U cenu aranžmana je uračunato:
– najam (apartman / studio u tabeli navedene kategorizacije prema lokalnoj kategorizaciji) na bazi izabranog broja noćenja,
– usluge pratioca grupe,
– usluge predstavnika agencije,
– troškove organizacije putovanja.


U cenu aranžmana nije uračunato:
– prevoz autobusima visoke turističke klase (TV, klima, DVD...) po cenovniku iz tabele,
– međunarodno zdravstveno osiguranje putnika,
– programom nenavedene usluge,
– individualni i ostali troškovi putnika.


Napomene za cenovnik:
Cene označene zvezdicom (*) su paket aranžmani i obuhvataju 10 noćenja sa autobuskim prevozom iz Beograda.
Doplata za polaske iz Novog Sada je 10 evra po osobi.
U slučaju sopstvenog prevoza, cena paket aranžmana se umanjuje za 40 evra po osobi.


Popusti za decu:
- Dete do 7 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe, boravi besplatno u zajedničkom ležaju.
- Dvoje dece do 10 godina, u trokrevetnom studiju ili apartmanu u pratnji dve punoplatežne osobe, mogu da koriste jedan zajednički ležaj i plaćaju po 50% cene smeštaja.


-->

/

/

Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928