Pratite nas na:

First minute

Last minute

Grčka apartmani

Grcka apartmani

Regija Tesalija

Letovanje Koutsupia

 • Koutsupia
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Letovanje -> Letovanje Grčka -> Larisa -> Kokkino Nero

  Kokkino Nero - "Crvena voda"

  Letovanje Kokkino Nero 2018

  Kokkino Nero apartmani

  Kokkino Nero 2018 je letovalište u oblasti Larisa, koje se nalazi na oko 40 km od njenog glavnog grada, i oko 36km od Nei Porija. Mesto, čije ime u prevodu znači crvena voda, je nazvano po izvorima u njegovoj blizini odakle izvire voda sa visokim procentom gvožđa. Ime je dobilo po izvorima mineralne vode sa visokim procentom gvožđa. Mesto je čuveno po svom banjskom turizmu još sa početka XX veka. Lepo i mirno mesto sa puno drveća i hladovine – idealno je za odmor i samo odmor. Mesto ima dve prodavnice, jednu pekaru i par restorana na plaži. Mir, tišina i utisak da ste negde van civilizacije - to je Kokkino Nero. Šljunkovita plaža sa neverovatno bistrom i čistom vodom. Odmah pored je Platia Ammos – velika peščana plaža.

  Mesto je još 1912. godine postalo turističko, kada su ga zbog mineralne vode, koja blagotovrno deluje na zdravlje turisti počeli da posećuju i uživaju u njenim blagodetima. Mineralna voda koja dolazi sa planine sadrži visok stepen gvožđa i preporučuje za probavu, povećanje hemoglobina, disajne tegobe, lečenje impotencije...
  Nakon Prvog svetskog rata mesto praktično biva zaboravljeno, sve do početka 21. veka kada ponovo počinju da ga osvajaju turisti prvenstveno iz Poljske. Malom broju posetilaca, pored dobrih predispozicija (čisto more, plaže po svačijem ukusu, mineralne vode...) Kokkino Nero može da zahvali tome što je van glavnog putnog pravca Solun - Atina.


  Kokkino Nero letovanje Kokkino Nero letovanje Kokkino Nero letovanje Kokkino Nero letovanje Kokkino Nero letovanje Kokkino Nero letovanje Kokkino Nero letovanje Kokkino Nero letovanje Kokkino Nero letovanje

  Kokkino Nero vile i apartmani 2018

  Kokkino Nero mapa

  Kokino Nero patrola – Kolima do Kokino Nera

  Club Paradiso misli na Vas! Za Vas smo pripremili kratak vodič kako da automobilom dođete do Kokino Nera. Nadamo se da će Vam ovaj vodič biti od koristi. Uputstva možete naći na sledećem linku.


  KOLIMA DO KOKINO NERA

  Kokkino Nero video

  Kokkino Nero atrakcije leto 2018

  /

  Kokkino Nero plaže leto 2018

  /

  Kokkino Nero izleti leto 2018

  /

  Kokkino Nero noćni život i zabava leto 2018

  /

  Novo! Vila Hlidi

  Leto 2018

  Novo! Vila Katarina

  Leto 2018

  Vila Ivona

  Leto 2018

  Vila Hrisa

  Leto 2018

  Vila Elefteria

  Leto 2018