Evropski gradovi avionom -> Italija -> Venecija avionom

Venecija - Grad reka, mostova i gondola

Venecija avionom - 2, 3, 4, 5 ili 7 noćenja

Venecija avionom

Venecija  sa Kanalom Grande, veličanstvenim palatama, gondolama i skrivenim prolazima, je zaista tajanstvena. Kažu da je Venecija zanosno i sumnjivo lepa i da sakriva svoje lice iza maske luksuza i vešto čuva svoju tajnu. Osnovana je u V veku, a prvi je dužd izabran u VII veku, kada grad počinje naglo da se širi. Venecija je svoju moć izgradila tokom XIII i XIV veka, a posle otkrića pomorskog puta za Indiju, postala je centar trgovine sa Istokom. Grad je sagrađen na 10.000 hrastovih i brestovih stabala, a kroz njega prolaze stotine kanala, preko kojih se proteže 400 mostova. Danas je grad poznat i po karnevalu, koji je Napoleon zabranio, jer su ljudi koristili maske da pobegnu iz Venecije od tiranske vlasti. Karneval je obnovljen 70-ih godina XX veka.


Venecija, Putovanja Venecija Venecija, Putovanja Venecija Venecija, Putovanja Venecija Venecija, Putovanja Venecija

Evropski Gradovi: Venecija

Venecja za Dan zaljubljenih
Polazak: 11.02.2018 5 dana / 4 noći – Avionom
Polazak: 12.02.2018 4 dana / 3 noći - Avionom


1. dan: Beograd – Venecija/Mestre
Direktan let do Venecije kompanijom Air Serbia/ Air Italia. Avion poleće u 18:105h, a sletanje na aerodrom “Marco Polo”” je u 20:05h. Individualni transfer do transfer do hotela. Slobodne aktivnosti. Noćenje.


2. dan – 3.(4). dan: Venecija/Mestre.
Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje


4.(5). dan: Venecija – Beograd
Doručak. Napuštanje hotela. Individualni transfer do aerodroma. Direktan let do Beogradakompanijom Air Serbia ili Air Italia. Poletanje u 09:20h a sletanje u Beograd jeu 11:20h.Kraj programa.
*vremena poletanja I sletanja su informativnog karaktera, za tačne satnice pozovite agencju.


Cena aranžmana po osobi:
4 dana / 3noći – 335€
5 dana / 4 noći – 365€

Aerodromske takse uključene u cenu aranžmana

Cena aranžmana obuhvata:
- Avionski prevoz na relaciji Beograd – Venecija – Beograd direktnim letom kompanijom Air Serbia ili Air Italiasa uključenim svim aerodromskim taksama;
- Ručni prtljag do 8 Kg;
- Smeštaj na bazi 3 ili4 noćenja(Na upit može i duži ili kraći borak u hotelu niže ili više kategorizacije) sa doručkom u ponuđenim hotelima sa 3* koji se nalaze u obalnom delu Venecije ( Mestre)na odličnoj lokaciji u standardnim dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama;
- Troškove organizacije putovanja;
- Veliki prtljag do 23 kg;


Cena aranžmana ne obuhvata:
- Putno osiguranje;
- Transfer aerodrom - hotel - aerodrom ( oko 15€);
- Lokalne turističke takse koje se plaćaju u hotelu na licu mesta;
- Individualne troškove putnika;
- Na upit je moguće napraviti rezervaciju hotela na ostrvskom delu Venecije.


Hoteli u ponudi:
Hotel Centrale 3* www.hotelcentralevenice.com
Hotel  Centrale nalazi se u Mestreu, na samo 20 metara od autobuske stanice sa koje saobraćaju linije za Veneciju. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo i satelitsku televiziju. Svakodnevno se služi jednostavan italijanski doručak, koji uključuje kafu i kroasane. Trg Fereto, glavna trgovačka i pešačka zona u Mestreu, nalazi se na samo 50 metara od glavnog ulaza u hotel Centrale. Glavna autobuska stanica udaljena je 200 metara.Svake srede i petka ujutru možete posetiti pijacu odmah iza ugla. Jedan od najboljih restorana u gradu nalazi se na 5 minuta hoda od hotela.


Piave Mestre Hotel 3 * www.hotelpiavevenice.com
U hotelu Piave bićete udaljeni svega 15 minuta vožnje autobusom ili vozom od starog gradskog jezgra Venecije. Hotel je smešten u mirnom delu Mestrea. Osoblje hotela govori više jezika. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Sve sobe hotela Piave imaju sopstveno kupatilo, klima-uređaj i pod sa pločicama ili parketom. Sefovi su na raspolaganju zahtev. Hotel poseduje bar i internet punkt. Recepcija radi 24 sata dnevno, a osoblje će vam obezbediti mape i pružiti turističke informacije. Hotel Piave udaljen je 200 metara od Železničke stanice Mestre. Autobusi koji saobraćaju do Venecije staju na 50 metara od hotela. U blizini se nalazi i stanica aerodromskog prevoza.


Mogući načini plaćanja:
1) 50% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
2) 50% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.06.2017 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
3) 50% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);


Napomene:
Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme poletanja aviona
Besplatan prtljag – kod low-cost komapnija kao što su ESYJET, WIZZZ AIR, RAYAN AIR i drugih komapnija, podrazumeva ručni prtljag određenih dimenzija i težine (raspitati se u agenicji o pravilima za prtljag ili posetiti sajt navednih komapnija). Naknada za prtljag - Čekirani (veliki) prtljag podleze dodatnoj naknadi koja zavisi od dužine leta, kilograma, dimenzija i pravila odabrane avio kompanije. Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg kod komercijalnih avio kompanija, Air Serbia, Aitalia, Turkish airlanes...) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave unije. Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.
Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije , primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledece raspoložive tarife.

Cena je rađena na dan 15.09.2016 i važi do popune mesta po ponuđenoj promotivnoj tarifi. Za realizaciju programa potrebno je minimum 2 putnika po polasku.
Krajnji rok za prijavu: do popune mesta
Krajnji rok za obaveštavanje putnika, u slučaju otkazivanja putovanja od strane Organizatora je 5 dana pre početka putovanja


Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu organizatora putovanja

/

Tamnica (u kojoj je bio zatočen čuveni Kazanova), Most Uzdaha, panoramski pogled na crkvu Sv. Đorđa koja se nalazi na istoimenom ostrvu, palata Zeka (nekadašnja kovnica mletačkih cekina), Stubovi smrti, Duždeva palata (sedište moći Mletačke Republike), Biblioteka (u kojoj se čuva delo Petrarke), Trg Sv. Marka, bazilika Sv. Marka, Prokurati, Zvonik, Astronomski sat, Velike kanal, Ponte Rialto, Santa Kroće i Dorsoduro.

Postoji jedinstvena zbirna ulaznica koja košta 18 € i sa kojom se može ući u glavne muzeje, uključujući i Duždevu palatu. Ulaznica za Muzeje Svetog Marka košta 12 €. Cene ulaznica za većinu crkava kreću se, u proseku, oko 2.5 €, a postoji i posebna propusnica za crkve nazvana "Chorus Pass", koja košta 8 € i sa kojom možete obići 16 crkava.
041 275 0462

www.chorusvenezia.org

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928