Evropski gradovi avionom -> Španija -> Valensija avionom

Valensija - Grad reka, mostova i gondola

Valensija

Valensija

U Valensiji vas očekuje predivna plaža, gostoljubivi Španci, dinamičan noćni život, korida, istorijski centar grada sa mnoštvom muzeja i galerija, najveći akvarijum u Evropi, nova staza Formule 1, Ibica preko puta, izvanredna kuhinja i još mnogo toga što toplo preporučujemo da sami otkrijete!


Evropski Gradovi: Valensija


Polasci: Sreda / Nedelja
8 dana / 7 noći; 5 dana / 4 noći; Avionom


Program putovanja:
1. dan: Beograd – Temišvar – Valensija
Transfer sa kućne adrese mini kombijem do aerodraoma u Temišvaru u trajanju oko 3h. Dolazak na aerodorm. Direktan let do Valensije low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 18.50h. Sletanje na aerodom u Valensijii u 20:55h. Individualni transfer do hotela. Noćenje.


2. dan – 4.(7.) dan: Valensija
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.


5.(8.) dan – / Valensija – Temišvar – Beograd:
Doručak. Napuštanje hotela do 11h. Slobodno vreme. Individualni transfer do aerodroma u večernjim časovima. Direktan let do Temišvara low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 21:30h. Sletanje u Temišvar u 01:25h. Transfer sa aerodroma mini kombijem do kućne adrese. Kraj programa.


Cena aranžmana po osobi:
5 dana / 4 noći – 445 €
8 dana / 7 noći – 525 €
Aerodromske takse i transfer uključeni u cenu aranžmana


Cena aranžmana obuhvata:
- Avionski prevoz na relaciji Temišvar – Valensija – Temišvar direktnim letom low coast kompanijom Wizz Air sa uključenim svim aerodromskim taksama;
- Povratni transfer sa kućne adrese do aerodroma u Temišvaru;
- Smeštaj na bazi 4 ili 7 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*( hotel 4* na upit) koji se nalazi u centru Valensije, na odličnoj lokaciji u standardnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama ili sličnom hotelu iste kategorizacije i lokacije;
- Troškove organizacije putovanja;
- Ručni prtljag do 8 kg dimentija 42x32x25cm;


Cena aranžmana ne obuhvata:
- Putno osiguranje koje iznosi 640 RSD za pet dana i 1025 RSD za osam dana;
- Individualne troškove putnika;
- Povratni transfer od aerodroma u Valensiji do hotela;
- Individualne troškove putnika;
- Lokalne turistačke takse, plaćaju se na recepciji hotela (oko 1 eur po osobi po danu);
- Veliki prtljag do 23 kg-55 do 11.12.2016 i 78€ od 12.12.2016;


Hoteli u ponudi:
Hotel Universidades 3* www.hoteluniversidades.com
Hotel Universidades nudi moderne sobe i besplatan bežični internet u celom objektu. Smešten je na 10 metara od stanice metroa Benimaklet, od koje možete stići do centra Valensije, Aerodroma Valensija i plaže.Sve klimatizovane i zvučno izolovane sobe hotela Universidades opremljene su 32-inčnim flat-screen TV-om i gledaju na ulicu. Iz pojedinih soba pruža se pogled na grad. Kupatila u sobama sadrže tuš kabinu i besplatan toaletni pribor.Kraljevski vrtovi i raznovrsni barovi i restorani udaljeni su 5 minuta hoda. Hotel Universidades pruža i uslugu iznajmljivanja bicikala. Do plaže La Malvarosa možete stići za manje od 15 minuta vožnje tramvajem koji staje na 10 metara od smeštajnog objekta. Glavna železnička stanica u Valensiji nalazi se na 10 minuta vožnje tramvajem od hotela, dok je aerodrom udaljen 12 km.

SH Abashiri 3* www.sh-hoteles.com/en/hotel-sh-abashiri-valencia-centro.html
Objekat SH Abashiri nalazi se u Valensiji, na 1,5 km od Grada umetnosti i nauke i Severne stanice. U ponudi su klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom i satelitskom televizijom.Sve sobe u objektu SH Abashiri imaju drvene podove i enterijer u plavoj boji. Iz smeštajnih jedinica se pruža pogled na grad. Svaka soba uključuje mini-bar, sef i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu.U hotelskom restoranu služe se mediteranska jela, a tu je i bar. Ponuda objekta SH Abashiri uključuje recepciju koja radi non-stop i 5 sala za sastanke.U ulicama oko objekta SH Abashiri nalazi se veliki izbor restorana, barova i noćnih klubova. Stari grad Valensije udaljen je 2 km, a plaža Malvarosa 5 km. Gradski autobusi staju u blizini objekta. Gosti mogu uz doplatu koristiti parking u okviru objekta. Aerodrom Valensija je udaljen oko 20 minuta vožnje.Destinacija Quatre Carreres je odličan izbor za putnike koje zanimajuakvarijum, muzeji i šetnje gradom.

Hotel Villacarlos 3* www.hotelvillacarlos.com
Hotel Villacarlos nudi besplatan Wi-Fi lociran je 1.5 Km od centra grada, sa dobrim pristupom do luke I plaže gradskim prevozom.. Sobe u hotelu su lepe, moderne, funkcionalne I imaju klimu. U blizini je fudbalski stadion Mestalla . Metro Statica Amistat je udaljen samo 500 metara . Železnička stanica je 2 km od hotela. Regija Camins al Grau je odličan izbor za putnike koje zanimaju plaža , gurmanska hrana i akvarijum.


Mogući načini plaćanja:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.02.2017 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);


Napomene:
Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme poletanja aviona
Besplatan prtljag – kod low-cost komapnija kao što su ESYJET, WIZZZ AIR, RAYAN AIR i drugih komapnija, podrazumeva ručni prtljag određenih dimenzija i težine (raspitati se u agenicji o pravilima za prtljag ili posetiti sajt navednih komapnija). Naknada za prtljag - Čekirani (veliki) prtljag podleze dodatnoj naknadi koja zavisi od dužine leta, kilograma, dimenzija i pravila odabrane avio kompanije. Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg kod komercijalnih avio kompanija, Air Serbia, Aitalia, Turkish airlanes...) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave unije. Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.
Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije , primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledece raspoložive tarife.

Cena je rađena na dan 15.09.2016 i važi do popune mesta po ponuđenoj promotivnoj tarifi. Za realizaciju programa potrebno je minimum 2 putnika po polasku.
Krajnji rok za prijavu: do popune mesta
Krajnji rok za obaveštavanje putnika, u slučaju otkazivanja putovanja od strane Organizatora je 5 dana pre početka putovanja


Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Love 2 travel.

/

/

/

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928