Evropski gradovi -> Rim avio

Rim - Večni grad

Svi putevi vode u...

Nekada prestonica moćne rimske imperije, danas glavni grad Italije, grad Romula i Rema – odbačenih blizanaca na obali Tibra koje je odgajila vučica, a 753 g. pre Hrista osnovali su grad Rim. Nalazi se u središnjoj Italiji, u regiji Lacio, na 24km od obale Tirenskog mora. Najniža tačka grada je na Piazza del Popolo (13 m) a najviša na najvišem rimskom brežuljku Monte Mario (120 m). Mnoštvo turista preplavljuje Rim tokom cele godine jer ovaj večni grad ima sredozemnu klimu sa dugim i toplim letima i vrlo blagim zimama. Ne propustite da se popnete čuvenim Španskim stepenicama, ubacite novčić u prelepu baroknu fontanu di Trevi, prošetate po trgu Navona, posetite Koloseum, impresivni drevni amfiteatar u kome su se održavale borbe gladijatora, zatim Panteon i Rimski forum, Vatikan sa čuvenom Siktinskom kapelom koju je oslikao neprevaziđeni Mikelanđelo.


Rim, Rim putovanje Rim, Rim putovanje Rim, Rim putovanje Rim, Rim putovanje Rim, Rim putovanje Rim, Rim putovanje

Evropski Gradovi - Rim

Rim avio 2015


Evropski Gradovi - Rim
Januar, Februar i Mart
(4 dana/ 3 noći; 5 dana/ 4 noći, 6 dana/ 5 noći)) avionom

1.dan   BEOGRAD – RIM
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”  2h pre poletanja kod šaltera broj 712. Poletanje aviona u 18:05h (JU 534). Dolazak na aerodrom „Leonardo Da Vinci“ u 19:35h. Panoramski obilazak Rima: Trg Republike, Trg Barberini, Rimski forum, Koloseum, Trg Venecija... Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.
2.dan   RIM
Doručak. Slobodan dan ili fakultativno pešačko razgledanje Rima: Panteon, Fontana di Trevi, Španske stepenice, Navona... Slobodno popodne. Noćenje.
3.dan   RIM – VATIKAN – RIM
Doručak. Slobodan dan ili fakultativna poseta Vatikanu sa lokalnim vodičem. Odlazak metroom. Obilazak Vatikanskog muzeja i Sikstinske kapele. Individualni povratak u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.
4.dan   RIM – TIVOLI – RIM
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni odlazak u Tivoli. Obilazak Vile d'Este – palate sa prelepim baštama. Povratak u hotel. Noćenje.
5.dan   RIM – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta Forumu i Koloseumu sa vodičem na srpkom jeziku.Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 20:25h (JU 535). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 22:05h. Kraj programa.

Cena aranžmana:

07.11 – 11.11.2015. 259€ po osobi Hotel 3*

10.12 – 14.12.2015. 249€ po osobi Hotel 3*

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Bance Intesa na dan plaćanja.


POPUSTI I DOPLATE:
- deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaji popust 20€;
- treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 10€;
- doplata za 1/1 sobu 110€

ARANŽMAN OBUHVATA:
- avio prevoz na relaciji Beograd – Rim – Beograd (prevoznik Air Serbia);
- transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
- smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto);
- smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama
- razgledanja i obilaske prema programu;
- usluge lokalnih vodiča

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- aerodromske takse: 103€ (na dan objavljivanja programa - podložne promeni
- gradsku komunalnu taksu u Rimu (uključujući i okolinu) koja je stupila na snagu 01.01.2011. i to: za hotele sa 3* -  4€ dnevno po osobi, a za hotele sa 4* - 6€ dnevno po osobi (plaća se na recepciji hotela);
- fakultativne programe;
- međunarodno zdravstveno osiguranje:

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA (deca 2 - 12 godina ostvaruju popust):
- Pešačko razgledanje  - 20 € odrasli / 15 € deca, obuhvata: lokalnog vodiča na srpskom jeziku;
- Vatikan - 45 € odrasli / 35 € deca, obuhvata: prevoz do Vatikana metrom, ulaznicu za Vatikanske muzeje i Sikstinsku kapelu, lokalnog vodiča na srpskom jeziku, slušalice;
- Tivoli - 55 € odrasli / 40 € deca, obuhvata: autobuski prevoz na relaciji hotel – Tivoli – hotel, ulaznicu za kompleks (vrt i vila), lokalnog vodiča na srpskom jeziku.
- Forum i Koloseum cena 40 € odrasli  / 30 € deca, obuhvata: ulaznicu za Koloseum i Forum, lokalnog vodiča na srpskom jeziku;

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 10 putnika (po navedenim cenama). Ukoliko se prijavi manji broj putnika izleti se mogu realizovati uz korekciju cena.

LOKACIJA HOTELA
Smeštaj u hotelu sa 3* iz lanca Sebraeli,  www.sebraeli.net  (Hoteli Lazio, Noto, Luce, Siracuza) u centru Rima u zoni stanice Termini, u neposrednoj blizini turističkih atrakcija. Sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene sa kupatilom,  SAT TV-om, telefonom.  
Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni švedski sto)
Više informacija o hotelu  www.sebraeli.net/i-nostri-alberghi

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre početka putovanja
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana (za polaske u junu i julu) do 20.10.2015. (za polaske u avgustu i septembru) do 20.12.2015. uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou
3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka
4) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa)

Kalkulacija je rađena za najmanje 15 putnika.

NAPOMENA
Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Cenovnik br.7 od 05.08.2015.Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj proogram važe Opšti uslovi putovanja OTP Plana Tours, licenca OTP 506/2010 od 04.03.2010.

/

/

Pogledajte još:Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928