Evropski gradovi avionom -> Češka -> Prag

Prag - Grad stotinu tornjeva

Prag

Putovanje Prag

Prag – s obzirom da ih ima 550, nazivaju ga gradom stotinu tornjeva. Grad je nastao u dolini reke Vltave tokom IX veka, kada su se doselili Sloveni. Još tokom srednjeg veka su ga smatrali jednim od najlepših gradova Evrope. Reka ga deli na 4 dela: Stari Grad, Novi Grad, Hradčani i Mala Strana. Danas je glavni grad Češke i u njemu živi oko 1,2 miliona stanovnika. Prag je stecište kulturnih spomenika, s jedne strane Karlovog mosta na reci Vltavi, a sa druge strane mosta je Stari Grad, galerija različitih umetničkih stilova. Centar grada je smešten u UNESCO-vu listu 1992. godine i proglašen je svetskom kulturnom baštinom. Poznat je i kao Zlatni Prag zbog bogate istorije i laskave titule stecišta kulturne elite. Njegova je lepota inspirisala brojne pisce i muzičare za nastanak remek dela. Danas je Prag poznat po dobrom provodu, brojnim tržnim centrima i pivnicama u kojima se služi čuveno češko pivo. U Prag se ne ide jednom – u Prag se ide uvek !


Prag popusti putovanja 2018 Prag popusti putovanja 2018 Prag popusti putovanja 2018 Prag popusti putovanja 2018 Prag popusti putovanja 2018 Prag popusti putovanja 2018

Evropski Gradovi: Prag

Prag dan zaljubljenih
First minute ponuda
Polazak: 12.02.2018
5 dana/ 4 noćenja


Program putovanja:
1. dan: Beograd – Prag
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla”, dva sata pre poletanja. Direktan let kompanije Air Serbia. Poletanje u 06:45h. Sletanje na aerodrom u Pragu u 08:55h. Organizovani transfer do hotela. Slobodne aktivnosti. Noćenje.


2. dan - 4. Dan: Prag
Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.


5. dan: Prag – Beograd
Doručak. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Organizovan transfer do aerodroma. Direktan let kompanije Air Serbia. Poletanje u 20:35h. Sletanje na aerodrom “Nikola Tesla” u 22:30h. Kraj programa


Specijalna ponuda! Broj mesta ograničen
Cena aranžmana po osobi:
5 dana / 4 noći – od 325€
Aerodromske takse uključene u cenu aranžmana


Cena aranžmana obuhvata:
- Avionski prevoz na relaciji Beograd – Prag – Beograd direktnim letom kompanije Air Serbia sa uključenim svim aerodromskim taksama;
- Smeštaj na bazi 4 noćenja (Na upit može i duži borak) u hotelu po izboru u zavisnosti od raspoloživostikoji se nalazi u širem centru, na odličnoj lokaciji u standardnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama;
- Troškove organizacije putovanja;
- Povratni transfer odaerodroma do hotela;
- Velikiprtljag do 23kg;


Cena aranžmana ne obuhvata:
- Putno osiguranje;
- Individualne troškove putnika;
- Lokalne boravišne takes koje se plaćaju u hotelu.


Hoteli u ponudi:


Hotel Gloria 3* www.hotelgloria.cz
Hotel City Partner Gloria smeštenje u praškoj četvrti Žižkov, među mirnim ulicama u podnožju zelenog brda Vitkov, na 1 km od centra grada. Bežični internet je dostupan uz doplatu. Sobe su elegantno uređene i sadrže mini-bar, sef, TV sa satelitskim kanalima i kupatilo sa kadom ili tušem. Recepcija radi non-stop. Ostali sadržaji uključuju salu za doručak, usluge pranja veša i prevoza i turistički desk. Ispred hotela staju autobu koji saobraćaju do Staromestskih namjesti, udaljenih 12 minuta vožnje. Na 300 metara nalazi se tramvajska stanica, odakle je potrebno 10 minuta vožnje do Trga Sv.Vaclava.


Hotel Otakar 3* www.hotelotakar.cz
Smešten u elegantnoj zgradi u stilu secesije, hotel Otakarudaljenjesamo 10 minuta vožnje tramvajem od Trga Svetog Vaclava. Tramvajska stanica Otakarova nalazi se ispred samog hotela, a bežični internet u hotelu je besplatan. Hotel Otakar poseduje bar u lobiju, saunu i recepciju koja radi non-stop. Sobe sadržeTV i kupatilo sa tušem. Ispred hotela Otakar možete koristiti besplatan javni parking. Parking mesta sa obezbeđenjem dostupna su uz doplatu. Praška železnička stanica Vršovice udaljenaje 650 metara odhotela, a glavna železnička stanica u Pragu 2,6 km. Brojni restorani, barovi i internet kafe i nalaze se u blizini. Od hotela Otakar možete se prošetati do tvrđave Višehrad i Kongresnog centra.

... Ili sličanhotel ,istekategorije I lokacije u zavisnosti od raspoloživiosti!


Mogući načini plaćanja:
1) 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja,
2) 40% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.04.2019. uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou,
3) 40% prilikom rezervacije, a ostatak na 3 mesečne rate karticama Banca Intesa,
4) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa).
Napomene o avio prevozu:
– Dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme poletanja aviona.
– Besplatan prtljag – kod low-cost avio kompanija, kao što su easyJet, Wizz Air, Rayanair i druge, podrazumeva ručni prtljag određenih dimenzija i težine (raspitati se u agenicji o pravilima za prtljag ili posetiti sajtove navedenih komapnija).
– Besplatni prtljag – kod komercijalnih avio kompanija, kao što su Air Serbia, Alitalia, Turkish Airlines i druge, podrazumeva jedan komad prtljaga koji se predaje (maksimum do 20kg) i jedan komad ručnog prtljaga koji se unosi u avion. Svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje.
– Naknada za prtljag – Čekirani (veliki) prtljag podleže dodatnoj naknadi koja zavisi od dužine leta, kilograma, dimenzija i pravila odabrane avio kompanije.
– Nije dozvoljeno imati oštre predmete (makaze, nož i sl.) ili tečnost preko 100 ml u ručnom prtljagu.


Opšte napomene:
– Rezervacije se rade na upit. Cene su podložne promeni u zavisnosti od popunjenosti kapaciteta na letovima i traženim hotelima.
– Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka i sl.)
– Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem, agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
– Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak i sl.)
– U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
– Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4–8 nedelja unapred.
– Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
– Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
– Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave zemlje u koju putuju. Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.
– Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalja van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
– Putnici se mole da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
– Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.
– Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika. Ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije , primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati.


Cena je rađena na dan 08.01.2018. I važi do popune mesta po ponuđenoj tarifi.
Za realizaciju programa potrebno je minimum 2 putnika po polasku.
Krajnji rok za prijavu: do popune mesta
Krajnji rok za obaveštavanje putnika, u slučaju otkazivanja putovanja od strane Club Paradiso je 5 dana pre početka putovanja
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije club paradiso.
Cenovnik br. 1 važi od 08.01.2018

Organizator putovanja Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010

Hradčanski trg sa palatama (Swrcenberg, Toskanska, martinicki, nadbiskupska, stib kuge), Praški dvorac (rezidencija češkog predsednika), katedrala sv. Vida, bazilika sv. Đorđa, Lubkovič palata, crna kula, panorama Praga, Valdštajnska palata (sa parkom iz XVII veka), Hergertova ciglana, najtesnija ulica u Pragu, Mala Venecija, Certovka, Kampa, Karlov most, Karlova ulica, Klementinium (narodna biblioteka), Starogradski trg (sa čuvenim astronomskim satom Orloj), Karlov univerzitet, pozorište i Vaclavski trg sa narodnim muzejom.

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928