Evropski gradovi -> Diznilend

Diznilend - Zakoračite u bajku

Diznilend

Diznilend Pariz

Diznilend Pariz

Diznilend je udaljen od Pariza 32 km i prostire se na 200 hektara, što bi, otprilike, bila petina Pariza. Park ostvaruje snove Volta Diznija, evocira uspomene na vreme Divljeg Zapada, ali i romantične likove poput Uspavane lepotice, Pepeljuge i Petra Pana. Moćete probati sladoled iz sredine XX veka, obrijati se kod starinskog berberina. Možete se vratiti u prošlost, ali i odlutati u budućnost. Susrešćete i pirate sa Kariba, voziti se svemirskim brodom, gledati 3D film ili se upustiti u neku od avantura Žila Verna. Možete se slikati sa Diznijevim junacima, a tako načinjena fotografija biće pravi suvenir...


Diznilend Pariz avionom Diznilend Pariz avionom Diznilend Pariz avionom Diznilend Pariz avionom Diznilend Pariz avionom Diznilend Pariz avionom


Evropski Gradovi: Diznilend

Pariz - Diznilend
Termin putovanja: 06.10. 2016. – 09.10.2016. 4 dana /3 noći

1.dan: Beograd - Pariz
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „Informacija“ u 05.00h. Poletanje aviona za Pariz u 06.40h - let JU310. Dolazak u Pariz u 09.15h. Fakultativno - Panoramsko razgledanje grada + krstarenje brodom po seni**. Transfer do hotela. Slobodno veče za posetu Diznilendu ili individualne aktivnosti. Noćenje.


2 i 3. dan: Diznilend
Doručak, poseta Diznilendu ili slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.


4.dan: Pariz
Doručak. Napuštanje soba do 11.00h, polazak transfera do aerodroma u 17.00h, polazak aviona za Beograd u 20.30h - let JU315. Dolazak u Beograd 22.55h. Kraj programa.


CENA ARANŽMANA PO OSOBI, NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM IZRAŽENA U EUR:
hotel / kategorija / sobe
MAGIC CIRCUS 4*
TERMIN: 6-9. oktobar 2016.
4 dana/3 noćenja
1/2
1/3
1/4
I dete
II dete
king room / twin - dvokrevetna soba
429
-
-
-
-
family room - odrasli
-
399
369
-
-
family room - 2 odrasli + deca (max 2)
479
-
-
239
239
family spojene sobe, 5 osoba / 6 osoba*
5 osoba = 439€
+1 dete 239€
6 osoba = 399€
kid's suite
4 osobe = 399€
*mogućnost dodatnog 5 ležaj
suite
3 osobe = 579€
4 osobe = 499€

Doplate:
- Doplata za večeru - buffet (samoposluživanje) se vrši u agenciji, odrasli 29€ (dnevno po osobi), a deca od 3-12 godina 11€ (dnevno po osobi).


U cenu putovanja je uračunato:
- povratna avionska karta na relaciji Beograd - Pariz - Beograd, kompanijom Air SERBIA
- 3 noćenja sa doručkom, doručak - buffet servis (samoposluživanje)
- transfer aerodrom-hotel-aerodrom u Parizu/Diznilendu
- troškove organizacije i pripreme aranžmana.


U cenu putovanja nije uračunato:
- aerodromske takse (podložne su promenama sve do dana polaska na put i plaćaju se prilikom prijave u iznosu od oko 120€)
- boravišna taksa 2,48€ po osobi, po noći, za starije od 18 god.
- međunarodno zdravstveno osiguranje
- fakultativni izleti, individualni troškovi.


*fakultativno:
Panoramski obilazak Pariza + Krstarenje brodom po Seni. Posle prolaska carinske kontrole i preuzimanja prtljaga ide se na Panoramsko razgledanje grada u trajanju oko 2,30 sata i tom prilikom se vide najbitnija zdanja kao što su Opera Garnier, trg Vendome, crkva Madleine, trg Konkord, muzej Luvr, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Ajfelov toranj , Latinska četvrt, Notr Dam, a zatim se ide na krstarenje brodom po Seni u trajanju od 1,15  sati. Transfer do hotela.
Panoramsko razgledanje grada + krstarenje brodom po Seni: odrasli 45€ / deca do 12 godina 25€.

VAZNO!! Za ovaj izlet, potrebno je minimum 15 odraslih putnika.


Cene izleta outlet shoping centra - ‘’la vallee village’’ sa polaskom iz hotela: 5€ odrasli / 2€ deca.


Cene ulaznica za Disneyland, PO OSOBI U  EUR:
- 1 DAN / 1 PARK      = 69€odrasli / 62€ deca od 3 do 11 godina
- 1 DAN / 2 PARKA    = 84€ / 77€
- 2 DANA / 2 PARKA  = 140€ / 126€
- 3 DANA / 2 PARKA  = 174€ / 159€


Mogući načini plaćanja:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.02.2017 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);


Važne i opšte napomene:
- Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Austrije.
- Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
- Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja.
- U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
- Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima  koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
- Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
- Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
- Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza -  “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
- Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće. Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.


Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Belvi travel Licenca: OTP - 25/2016


Hoteli u ponudi:

Magic Circus Hotel 4 *

Hotel Magic Circus je smešten na samo 10 minuta od Diznilenda u Parizu i na 4 km od stanice RER-a Val d'Europe i tržnog centra. U ponudi ima bazen, fitnes salu, kozmetički i spa centar, igraonicu sa video igrama i besplatan bežični internet u celom objektu. Sobe su ukrašene cirkuskim motivima i gledaju na vrt ili jezero. Uključuju sopstveno kupatilo i TV sa kablovskim i dečjim kanalima. U restoranu L'Etoile služe se jela tradicionalne kuhinje i regionalni specijaliteti. Možete se opustiti u baru Des Artistes koji ima terasu na otvorenom i služi lagane obroke.U hotelu Magic Circus možete koristiti besplatnu uslugu prevoza do zabavnih parkova. Ulaznice za Diznilend možete kupiti na recepciji./

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928