Evropski gradovi -> Madrid avio

Madrid i Lisabon avionom

Madrid

madrid-avio

Madrid je glavni grad Španije i najveći grad Iberijskog poluostrva. Sa svojih blizu četiri miliona stanovnika, burnom istorijom i bogatom tradicijom, ovaj grad se ubraja u najlepše evropske metropole. Savremenom putniku, Madrid može mnogo toga da ponudi: počev od velelepnih trgova (Puerta del Sol, Plaza Mayor, Cibeles), širokih bulevara (Grand Via, Opera, Plaza Mayo), brojnih muzeja (Prado, Reina Sofia, Thyssen-Bornemisza, Pomorski muzej), prelepih parkova (Retiro sa svojim veštačkim jezercetom), pa sve do velikog broja restorana, barova i diskoteka sa bogatim noćnim životom.


Madrid, Madrid putovanja Madrid, Madrid putovanja Madrid, Madrid putovanja Madrid, Madrid putovanja Madrid, Madrid putovanja Madrid, Madrid putovanja

Lisabon, glavni grad Portugala, nalazi se na ušću reke Težo u Atlantik. Grad su osnovali Feničani, nakon kojih dolaze Rimljani, u čije vreme vladavine se Lisabon razvija u važnu luku i centar trgovine, nakon Rimljana dolaze Mavari pod čijom se vlašću još više razvija. U XVII veku grad pogađa veliki zemljotres kada je poginulo između 60 000 i 90 000 ljudi. Ipak, nakon višegodišnje obnove grad je uspeo da povrati stari sjaj i svoje mesto centra Portugala. Grad obiluje prelepim građevinama nastalim uglavnom u periodu nakon zemljotresa 1755. godine. Izdvajaju se Lisabonska katedrala koja je pod zaštitom UNESCO-a i predstavlja srce Lisabona i kula Belem odakle je Vasco de Gama započeo svoja istraživanja. Svojom raskoši, šepurenjem bogatstvima kolonijalnog doba, moćnih kraljeva, brojnim muzejima, ovaj grad će zasigurno izmamiti vaše uzdahe divljenja.


Lisabon, Putovanja Lisabon Lisabon, Putovanja Lisabon Lisabon, Putovanja Lisabon Lisabon, Putovanja Lisabon Lisabon, Putovanja Lisabon Lisabon, Putovanja Lisabon

Evropski gradovi - Madrid

Madrid 3 noćenja + Lisabon 4 noćenja avionom

Aerodromske takse i transferi uključeni u cenu aranžmana


Program putovanja:
1. dan: Beograd – Temišvar – Madrid
Transfer sa kućne adrese mini busom do aerodraoma u Temišvaru u trajanju 3h. Dolazak na aerodrom. Direktan let do Madrida low cost kompanijom Wizz Air Poletanje u 17:40h. Sletanje na aerodrom u Madridu u 20:20h. Organizovan transfer do hotela. Noćenje.


2. dan – 3. dan: Madrid
Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.


4. dan: Madrid – Lisabon
Napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima . Organizovan transfer do aerodroma u Madridu. Direktan let do Lisabona low cost kompanijom Easyjet (više dnevnih polazaka) Organizovan transfer do hotela. Noćenje.


5. dan – 7. dan: Lisabon
Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.


8. / 9. dan: Lisabon – Budimpešta – Beograd
Napuštanje hotela do 11h. Slobodno vreme. Organizovani transfer do aerodroma u večernjim časovima. Direktan let do Budimpešte kompanijom Wizz air. Poletanje u 20:20h/ ili 20:35h. Sletanje na aerodrom u Budimpešti u 00:55h/01:10h( deveti dan). Transfer od aerodroma do kućne adrese. Kraj programa
Vremena poletanja sletenja iaviona se razlikuju po danima, za tačne datume putovanja pozovite naše ljubazno osoblje.


Cena aranžmana po osobi: 625€

Aerodromske takse i transferi uključeni u cenu aranžmana


Cena aranžmana obuhvata:
- Avionski prevoz na relaciji Temišvar – Madrid direktnim letom low coast kompanijom Wizz Air sa uključenim svim aerodromskim taksama.
- Avionski prevoz na relaciji Madrid – Lisabon direktnim letom low coast kompanijom Easyjet sa uključenim svim aerodromskim taksama.
- Avionski prevoz na relaciji Lisabon – Budimpešta direktnim letom low coast kompanijom Wizz sa uključenim svim aerodromskim taksama.
- Smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* koji se nalazi u centru Madrida, na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini metro stanice, u standardnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama;i smeštaj na bazi 4 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* koji se nalazi u centru Lisabona, na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini metro stanice, u standardnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama ili slični iste kategorizacije i lokacije;
- Transfer sa kućne adrese do aerodroma u Temišvaru;
- Transfer od aerodroma u Budimpešti do kućne adrese;
- Povratni transfer aerodrom – hotel – aerodrom u Lisabonu;
- Povratni transfer aerodrom – hotel – aerodrom u Madridu;
- Ručni prtljag do 8 kg dimentija 42x32x25cm kod komapnije Wizz air;
- Ručni prtljag do 10 KG dimenzija 50 x 40 x 20cm kod kompanije Esy jet;


Cena aranžmana ne obuhvata:
- Putno osiguranje;
- Individualne troškove putnika;
- Lokalne turistačke takse, plaćaju se na recepciji hotela (oko 2 eur po osobi po danu);
- Veliki prtljag do 20Kg na svim letovima –75 € do 11.12.2016 ili 95€ od 12.12.2016;


Hoteli u ponudi:
Hotel Ganivet 3* www.hotelganivet.com
Hotel Ganivet se nalazi u centru grada, na 150 metara od stanice metroa Puerta de Toledo u Madridu i na 10 minuta hoda od trga Plasa Major. Nudi klimatizovane sobe sa sefom za laptop i bežičnim internetom.Sobe hotela Ganivet su moderne i udobne. Sve sobe su zvučno izolovane i imaju televizor sa ravnim ekranom i satelitskim programima. Sobna kupatila imaju fen za kosu i toaletni pribor.U hotelu se služi doručak na bazi švedskog stola, a možete tražiti i lanč paket. Postoje i bar i snek bar.Hotel Ganivet se nalazi blizu poznate pijace El Rastro i na 5 minuta hoda od stadiona fudbalskog kluba Atletiko Madrid. Kraljevska palata takođe se nalazi u blizini.Hotel takođe ima recepciju koja radi 24 časa dnevno, kao i turistički desk. Lako se može doći do puta M30.

Residencial Horizonte Hotel 3* www.hotelhorizonte.com
Smešten u centru Lisabona , preko puta stanice Parkue metro , Residencial Horizonte Hotel ima klimatizovane sobe sa TV . Dvorac Svetog Đorđa Dvorac je udaljen 3,4 km .Sobe hotela su ukrašene sa toplim bojama I opremljene drvenim nameštajem . Sve sobe imaju sef, fen za kosu, i moderno kupatilo .Svakog jutra , gosti mogu da uživaju u domaćem i internacionalnom doručaku. Bar nudi osvežavajuće napitke i legane zakuske .Horizonte Hotel je nekoliko minuta hoda od Eduardo VII vrtova i blizu Central Shopping okruga Lisabonu . Stanica Parkue metro nasuprot hotela omogućava pristup stadionu Benfike , zoološkom vrtu.

Hotel Flamingo 3* www.hotelflamingo.pt
Hotel Flamingo se nalazi u centru Lisabona, pored Trga Markiza de Pombala i na samo 10 km od aerodroma. Gostima je na raspolaganju elegantan restoran i igraonica.Sve sobe hotela Flamingo sadrže mini-bar, telefon i potpuno opremljeno sopstveno kupatilo. Svaka soba takođe obuhvata klima-uređaj i TV sa kablovskim kanalima.Hotelski restoran služi raznovrsnu internacionalnu hranu. Uveče možete da se opustite uz piće u baru.Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu. Osoblje hotela će vam rado pomoći pri organizovanju obilazaka, kupovine karata za nastupe sa fado muzikom i usluga iznajmljivanja automobila, a u blizini objekta je na raspolaganju parking.


Mogući načini plaćanja:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.02.2017 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);


Napomene:
Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme poletanja aviona
Besplatan prtljag – kod low-cost komapnija kao što su ESYJET, WIZZZ AIR, RAYAN AIR i drugih komapnija, podrazumeva ručni prtljag određenih dimenzija i težine (raspitati se u agenicji o pravilima za prtljag ili posetiti sajt navednih komapnija). Naknada za prtljag - Čekirani (veliki) prtljag podleze dodatnoj naknadi koja zavisi od dužine leta, kilograma, dimenzija i pravila odabrane avio kompanije. Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg kod komercijalnih avio kompanija, Air Serbia, Aitalia, Turkish airlanes...) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave unije. Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.
Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije , primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledece raspoložive tarife.

Cena je rađena na dan 15.09.2016 i važi do popune mesta po ponuđenoj promotivnoj tarifi. Za realizaciju programa potrebno je minimum 2 putnika po polasku.
Krajnji rok za prijavu: do popune mesta
Krajnji rok za obaveštavanje putnika, u slučaju otkazivanja putovanja od strane Organizatora je 5 dana pre početka putovanja


Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Love 2 travel.

Nezaobilazne znamenitosti Madrida su Kraljevska palata, Plaza Mayor – trg na kome su se nekada održavala suđenja i pogubljenja koja je sprovodila inkvizicija, muzej Prado koji sadrži jednu od najelitinijih postavki umetničkih dela na svetu čiji su autori Goja, Velaskez, El Greko ....

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928