Evropski gradovi -> Velika Britanija -> London avionom

London

London avionom

london

London je glavni grad Velike Britanije, ali i svetska prestonica berze, mode, umetnosti i zabave. Ranije je bio srce ogromnog carstva kao i idustrijske revolucije, ali i izvor poznate svetske literature i književnosti. U dvadesetom veku grad je obnavljan nakon bombaškog napada iz II Sv. rata, kada postaje prava moderna multinacionalna metropola. Danas je on jedna od najtraženijih turističkih destinacija, u koju turisti idu iz najrazličitijih razloga, zbog toga što ima najšareniju turističku ponudu, zabavu, kulturu, umetnosti, moderne umetnosti, poslovni turisti koji dolaze zbog seminara i sajmova, zabavnih parkova i još mnogo toga.


London, London putovanje, London avio London, London putovanje, London avio London, London putovanje, London avio London, London putovanje, London avio London, London putovanje, London avio London, London putovanje, London avio London, London putovanje, London avio London, London putovanje, London avio London, London putovanje, London avio

Evropski gradovi - London avionom

London Uskrs 2018
POLASCI: 05.04 / 07.04.2018- 5 noćenja
07.04.2018- 3 noćenja


1. dan: Beograd – London
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla”, dva sata pre poletanja. Direktan let do Londona low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 17:50h. Sletanje na aerodom “Luton” 19:50h Individualni transfer do hotela. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.


2. dan – 3/5. dan: London
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.


4/6. dan: London – Beograd
Doručak. Napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima. Individualni transfer do aerodroma “Luton”. Direktan let do Beograda low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje u 21:20h.


5/7. dan: London – Beograd
Sletanje u Beograd na aerodrom "Nikola Tesla" u 00:55h. Kraj programa.


Specijalna ponuda! Broj mesta ograničen
Cena aranžmana po osobi:
HOTEL 2*
7 dana / 5 noćenja – 455€
5 dana / 3 noćenja – 405€
HOTEL 3*
7 dana / 5 noćenja – 475€
5 dana / 3 noćenja – 415€
4 dana / 3 noAerodromske takse uključene u cenu aranžman


Cena aranžmana obuhvata:
- Avionski prevoz na relaciji Beograd – London – Beograd direktnim letom low coast kompanijom Wizz Ai
sa uključenim svim aerodromskim taksama;
- Smeštaj na bazi 3 ili noćenja sa doručkom u hotelu 2* ili 3* koji se nalazi u užem centru Londona u
standardnim dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama;
- Troškove organizacije putovanja;
– Ručni prtljag do 10 kg dimenzija 55 × 40 × 23 cm;
- Usluga asistenicje za viziranje ukoliko putnici ne žele sami da apliciraju za vizu.

(Agencija ne garantuje da će putniku biti izdata viza. Ukoliko putnik ne dobije vizu, primenjivaće se storno troškovi prema Opštim uslovima putovanja)


Cena aranžmana ne obuhvata:
- Putno osiguranje.
- Izdavanje vize 105 € po osobi.
- Individualne troškove putnika.
- Transfer aerodrom – hotel – aerodrom.
- Veliki prtljag do 20kg.


Britanska viza:
- O dokumentima koja su potrebna za apliciranje vize možete se informisati na ovom linku: Britanska viza.


Hoteli u ponudi:
New Dawn Hotel 2 * www.newdawnhotel.com
Ovaj mali, porodični hotel u Queenswaya je pokraj trgovačkog centra Whiteleys i samo 5 minuta hoda od parka Hyde. Postoje 2 stanice podzemne železnice u krugu od 500 metara.Hotel takođe nudi i do 50% popusta na ulaznice za pozorište. Kensington Palace je samo 10 minuta hoda od New Dawn hotela i udaljen je oko 1,5 km od prodavnica i kafića u Notting Hillu. Sve sobe u hotelu The New Dawnsu svelte udobne, imaju TV, telefon i kupatilo.


Normandie Hotel 3* www.normandie-hotel- london.com/
Hotel Normandie nalazi se na svega 5 minuta hoda od parka Hyde i železničke stanice Paddington Station. Objekt nudi svetle sobe sa sopstvenim kupatilom. Do ulice Oxford ima svega 15 minuta hoda. U celom hotelu dostupan je besplatni WiFi. Sve sobe hotela Normandie sadrže TV. Gosti mogu birati između kontinentalnog doručka sa žitaricama, tostom i džemom ili engleskog doručka s kuvanim jelima. Park Regent's i Muzej Madame Tussaud udaljeni su 20 minuta hoda, a brojna pozorišta u četvrti West End
dostupna su na udaljenosti od 25 minuta hoda.


... Ili sličan hotel , iste kategorije i lokacije u zavisnosti od raspoloživiosti.

Mogući načini plaćanja:
1) 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja,
2) 40% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.04.2019. uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou,
3) 40% prilikom rezervacije, a ostatak na 3 mesečne rate karticama Banca Intesa,
4) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa).


Napomene o avio prevozu:
– Dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme poletanja aviona.
– Besplatan prtljag – kod low-cost avio kompanija, kao što su easyJet, Wizz Air, Rayanair i druge, podrazumeva ručni prtljag određenih dimenzija i težine (raspitati se u agenicji o pravilima za prtljag ili posetiti sajtove navedenih komapnija).
– Besplatni prtljag – kod komercijalnih avio kompanija, kao što su Air Serbia, Alitalia, Turkish Airlines i druge, podrazumeva jedan komad prtljaga koji se predaje (maksimum do 20kg) i jedan komad ručnog prtljaga koji se unosi u avion. Svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje.
– Naknada za prtljag – Čekirani (veliki) prtljag podleže dodatnoj naknadi koja zavisi od dužine leta, kilograma, dimenzija i pravila odabrane avio kompanije.
– Nije dozvoljeno imati oštre predmete (makaze, nož i sl.) ili tečnost preko 100 ml u ručnom prtljagu.


Opšte napomene:
– Rezervacije se rade na upit. Cene su podložne promeni u zavisnosti od popunjenosti kapaciteta na letovima i traženim hotelima.
– Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka i sl.)
– Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem, agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
– Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak i sl.)
– U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
– Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4–8 nedelja unapred.
– Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
– Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
– Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave zemlje u koju putuju. Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.
– Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalja van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
– Putnici se mole da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
– Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.
– Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika. Ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije , primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati.


Cena je rađena na dan 08.01.2018. I važi do popune mesta po ponuđenoj tarifi.
Za realizaciju programa potrebno je minimum 2 putnika po polasku.
Krajnji rok za prijavu: do popune mesta
Krajnji rok za obaveštavanje putnika, u slučaju otkazivanja putovanja od strane Club Paradiso je 5 dana pre početka putovanja
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije club paradiso.
Cenovnik br. 1 važi od 08.01.2018

Organizator putovanja Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010

Mnogim delovima prestonice udahnut je novi život. Napuštena elektrana postala je galerija Tejt modern, a katedrala Svetog Pavla je izglancana da bi pokazala svoju prelepu fasadu od sivog kamena. Metro linija Jubilej (Jubilee) i novi Milenijumski most na Temzi umnogome olakšavaju posetu. Oni su i ubrzali oživljavanje Londona od Doklandsa sve do Vestminstera, a naročito na Saut Benku, koji je ponovo postao deo centralnog Londona. U međuvremenu, u toku je veliko preuređenje u područjima Pedington i Kings Kros.
Za Olimpijske igre 2012, najistočniji deo Londona preuređen je i potpuno osvežen. Sve ove promene nisu ugušile veličanstvenu istoriju Londona, dugu dve hiljade godina. Posetioci i dalje mogu da lutaju jednom od najuglednijih britanskih srednjovekovnih tvrđava – Londonskim tauerom – ili mogu da posete pravu kraljevsku kuću – Bakingemsku palatu. Isto tako, mogu da prave piknik u nekom od parkova ili da krstare Temzom, da se podsete vremena kad je reka predstavljala kičmu Londona i stignu do njegove velike luke.
Iako cene svoje kvalitetno pozorište, besplatne posete muzejima, velike građevine i udobnu tradiciju, sami Londonci znaju da se žale na sve ostalo, od užasno visokih troškova stanovanja i života do lokalnih poreza i povlačenja iz upotrebe čuvenih crvenih dabl – deker autobusa (Routemaster). Istina, svesni su da žive u najpoznatijem i najživljem gradu na svetu. Teško je nadmašiti London, političku, finansijsku i umetničku prestonicu Britanije. Sve što biste ikad mogli da poželite je ovde.. Na vama je samo da to prihvatite i uživate.

London je skup grad. Stoga, počnite tako što ćete pronaći šta je besplatno. Na vrhu liste su mnogi veliki muzeji i galerije, parkovi, spomenici, katedrale, i veliki izbor zabavnih (npr. muzičkih) sadržaja. Da bi ste smanjili neizbežne troškove, kupite Travel Pass (putničku propusnicu), i možda London Sightseeing Pass (propusnicu za razgledanje Londona). www.londonpass.com

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928