Evropski gradovi -> Španija -> Gran Kanarija

Gran Kanarija

Gran Kanarija

Gran Kanarija

Treće po veličini od Kanarskih ostrva, Gran Kanarija je najpopularnije i naraznovrsnije, jer nudi raznolik provod, i posebno privlači mlađe turiste zbog dobrog noćnog života. Na severnom delu ostrva se nalazi glavni grad, Las Palmas de Gran Canaria. Broj stanovnika celokupne urbane površine dostigao je skoro 700.000 stanovnika, tako da je sada među prvih 10 gradova u Španiji, i najveći je na Kanarskim ostrvima. Turistički kompleksi su u glavnom skoncentrisani na južnom delu ostrva. Glavna turistička zona Maspalomas je smeštena upravo tu, i ona nudi najviše sadržaja koje traže turisti. Centralni deo ostrva je brdovit, a na vrhovima se nalaze ostaci drevnih borovih šuma.


Evropski gradovi - Gran Kanarija


Gran Kanarija
Polazak: Nedeljom, 8 dana / 7 noći avionom

Program putovanja:
1. dan: Beograd - Budimpešta - Gran Kanarija
Transfer sa kućne adrese do aerodorma u Budimpešti. Direktan let do Gran Kanarije low cost kompanijom Rayan air. Poletanje u 13:30h a sletanje na Gran Kanariju u 17:55h. Organizovani transfer do hotela. Noćenje.


2. - 7. dan: Gran kanarija
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.


8. dan: Gran Kanarija - Budimpešta - Beograd
Doručak(lanč paket). Napuštanje hotela. Organizovani transfer do aerodroma. Direktan let u 06:45h do Budimpešte kompanijom Rayan air. Sletanje u Budimpeštu u 13:05h. Transfer do Beograda do kućne adrese. Kraj programa


Cena aranžmana:
Hotel 2* - 610€
Hotel 3* - 645€
Aerodromske takse i transferi uključeni u cenu


Cena aranžmana obuhvata:
- Avionski prevoz na relaciji Budimpešta – Gran Kanarija – Budimpešta direktnim letom low coast kompanijom Rayan Air sa uključenim svim aerodromskim taksama;;
- Smeštaj na bazi 7 noćenja sa doručkom (Na upit može i boravk od 14 noći) u hotelu po izboru ili u sličnom hotelu iste kategorizacije u zavisnosti od raspoloživosti u standardnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama;
- Troškove organizacije putovanja;
- Ručni prtljag do 8 kg dimentija 55cm x 40cm x 24cm;
- Transfer od aerodroma do hotela;
- Povratni transfer sa kućne adrese do aerodroma u Budimpešti;


Cena aranžmana ne obuhvata:
- Putno osiguranje koje iznosi 1024 rsd za osam dana;
- Individualne troškove putnika;
- Lokalne boravišne takse koje se plaćaju u hotelu;
- Veliki prtljag do 15 kg-90€ ; 20 Kg-115€;


Hoteli u ponudi:
Hotel Faycan 3* www.hotelfaycan.es/es/index.aspx
Hotel Faycan se nalazi u centru Las Palmasa na,40 metara od “Las Canteras” plaže. Nudi odličan smeštaj i besplatni Wifi tokom boravka. Prostrane sobe opremljene su satelitskom TV, frižiderom, kupatilom. Gosti mogu da se opuste u salonu hotela a dostupne sui m i ležaljke na terasi . Ljubazno osoblje na recepciji može vam pružiti informacije o okruženju i organizovati iznajmljivanje rent-a-car i bicikala . Ulaznice za turistički autobusom ili izletE mogu se kupiti direktno na recepciji.

Hotel Atlanta 3* www.atlantacanarias.com
Hotel Atlanta se nalazi 50 m od poznate plaže “Las Palmas de Gran Kanaria Plaia de las Canteras ,” koja ima plavu zastavicu . Na krovu se nalazi terasa koja je idealna za sunčanje I odmaranje, a oko smog hotela se nalaze mnogobrojni restorani I barovi. Svaka od soba u hotelu Atlanta ima kupatilo sa svim sadržajima . U sobama se nalazi mini-baro i radni sto. Sefovi su dostupni na zahtev. Atlanta Hotel ima prostrane javne površine i besplatnij Wifi u svim oblastima. Hotel je samo 200 metara od centralnog dela grada Las Palmas.

Duna Beach Bungalows 3* www.bungalows-duna-beach.grancanariahotel24.com
Kompleks Bungalovi Duna Beach se nalaze u srcu turističkog područja Maspalomasa, u neposrednoj blizini je širok izbor trgovačkih i zabavnih sadržaja. Najbliža peščana plaža se nalazi dva i po kilometra. Apartmani su prostrani sa svim modernim sadržajima potrebnim za odmor, uključujući kuhinju sa frižiderom I svim neophodnim elementima u njoj, Bungalovi su okruženi zelenilom a u okviru bungalova se nalazi veliki bazen za odrasle i manji bazen za decu . Bungalovi imaju veliku terasu za sunčanje , kao i igralište za decu , tako da možete držati decu na oku dok čitate neku knjigu ili se sunčate. Peščane dine su nedaleko od kompleksa pa možete prošetati ili otići do same plaže koja se nalazi odmah posle dina.

El Cardonal 2* www.quehoteles.com
Hotel El Caronal bunglovi ima 2 otvorena bazena I ležaljke., Bungalovi se nalaze 1 km od Maspalomas plaže. U svakoj sobi ima mikortalasna i apart za i čaj I kafu . Bungalovi su jednostavno opremljeni I imaju dnevni boravak. Rent a carse može obezbediti od strane osoblja . Oni takođe mogu da oragnizuju I transfe rsa aerodrome uz određenu nadoknadu,


Mogući načini plaćanja:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.02.2017 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);


Napomene:
Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme poletanja aviona
Besplatan prtljag – kod low-cost komapnija kao što su ESYJET, WIZZZ AIR, RAYAN AIR i drugih komapnija, podrazumeva ručni prtljag određenih dimenzija i težine (raspitati se u agenicji o pravilima za prtljag ili posetiti sajt navednih komapnija). Naknada za prtljag - Čekirani (veliki) prtljag podleze dodatnoj naknadi koja zavisi od dužine leta, kilograma, dimenzija i pravila odabrane avio kompanije. Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg kod komercijalnih avio kompanija, Air Serbia, Aitalia, Turkish airlanes...) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave unije. Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.
Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije , primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledece raspoložive tarife.

Cena je rađena na dan 15.09.2016 i važi do popune mesta po ponuđenoj promotivnoj tarifi. Za realizaciju programa potrebno je minimum 2 putnika po polasku.
Krajnji rok za prijavu: do popune mesta
Krajnji rok za obaveštavanje putnika, u slučaju otkazivanja putovanja od strane Organizatora je 5 dana pre početka putovanja


Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Love 2 travel.

/

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928