Evropski gradovi -> Italija -> Čokoladna avantura

Čokoladna avantura - Samo za sladokusce

Sajam čokolade u Peruđi

Kažu da je čokolada hrana bogova. Vodimo Vas u Italiju, na sajam čokolade u Peruđi da se osetite Bogovski. Skoro milion turista svake godine poseti ovaj festival, na kojem možete uzivati u svim vrstama čokolade. Tokom sajma videćete razne uzorke čokolada, skulpture, čak i čokoladnu banju. Ako Vam fontana di Trevi, Vatikan, Milanska katederala, Venecijanski kanali nisu dovolji da posertite Italiju, sigurni smo da ovo putoanje ne smete propustiti.


Cokoladna Avantura Cokoladna Avantura Cokoladna Avantura Cokoladna Avantura Cokoladna Avantura Cokoladna Avantura Cokoladna Avantura Cokoladna Avantura

Čokoladna avantura

Bolonja - Peruđa - Trst
19.10. - 22.10.2017. 2 noćenja sa doručkom


1. dan (19.10.2017.) Beograd
Sastanak putnika na parkingu preko puta Otvorenog tržnog centra na Novom Beogradu (buvljak), na uglu ulica Antifaštičke borbe i Juriija Gagarina u 19.30h. Polazak autobusa u 20.00h. Noćna vožnja teritorijom Srbije, Hrvatske, Slovenije i Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.


2. dan (20.10.2017.) Bolonja - Kjanćano Terme
Dolazak u Bolonju u jutarnjim satima. Po dolasku razgledanje glavnog grada pokrajine Emilia Romanja: šetnja do trga Pjaca Mađore na kome se nalazi bazilika Sv. Petronija i gradska kuća, stara zgrada univerziteta, Neptunov trg sa čuvenom fontanom i poznatim dvostrukim tornjevima Due Torri. Slobodno vreme. Polazak za Kjanćano Terme. Smeštaj u hotelu. Noćenje.


3. dan (21.10.2017.) Kjanćano Terme - Peruđa - Kjanćano Terme
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet za Peruđu, glavnom gradu regije Umbrije i poseta najvećem evropskom festivalu čokolade. Po dolasku u Peruđu šetnja do glavne ulice starog grada Corso Vanući i do trga IV Novembar gde se nalazi čuvena fontana Mađore i katedrala, nacionalna galerija Umbrije Slobodno vreme za uživanje i degustaciju velike ponude različitih vrsta čokolada iz celog sveta, neobičnih ukusa, degustacija toplih čokolada i čokoladnih puzli Poseta kultnoj trgovini Perugina gde se mogu kupiti čuvene čokoladice „Bacci“ – čokoladni poljupci. Slobodno vreme. Povratak u Kjanćano Terme. Noćenje.


4. dan (22.10.2017.) Kjanćano Terme - Trst - Beograd
Doručak. Polazak za Trst. Po dolasku razgledanje grada i slobodno vreme do polaska za Beograd. Polazak za Beograd. Vožnja teritorijom Italije, Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima. Kraj putovanja.


Cena aražmana: 139€ po osobi


Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz turističkim autobusom (klima, TV, video i audio oprema) na navedenoj relaciji
- smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu sa 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom, doručak – kontinentalni (samoposluživanje)
- razgledanje prema programu
- usluge vodiča, troškovi organizacije putovanja.


Cena aranžmana ne obuhvata:
- dinarski deo aranžmana – 1790rsd po rezervaciji
- međunarodno putno osiguranje
- individualni troškovi putnika
- fakultativni izleti, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.


Fakultativa:
- Peruđa festival čokolade – 20€.


Doplate i popusti:
- Doplata za 1/1 sobu 40€


Smeštaj:
Smeštaj naših putnika je u nekom od navedenih hotela ili sličnim:
Hotel Patria 4* www.patria.barbettihotels.it,
hotel Plaza 4* www.cretidisiena.com/hotelplaza,
hotel Moderno 4* www.hotelmodernochianciano.com
Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Svaka soba ima kupatilo (tuš, WC). Svaki hotel ima recepciju, bar i restoran. Doručak – kontinentalni (samoposluživanje). Ime hotela biće poznato pet dana pred polazak na putovanje.


Mogući načini plaćanja:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.02.2017 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);


Važne i opšte napomene:
- Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Austrije.
- Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
- Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja.
- U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
- Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima  koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
- Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
- Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
- Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza -  “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
- Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće. Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.


Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Belvi travel Licenca: OTP - 25/2017

/

/

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928