Evropski gradovi avionom -> Holandija -> Amsterdam avionom

Amsterdam - "Venecija severa", život na brodovima

Amsterdam avionom

Ako ugledate vodu herenhrahta koja lenjo teče dok se u njoj ogledaju elegantna pročelja kuća, stabla i mostovi, stigli ste u Amsterdam - najveći grad Holandije ali ne i središte vlade (ono se nalazi u Hagu). Amsterdam je bez ikakve sumnje jedan od najšarmantijih gradova Evrope sa svojim karakterističnim kanalima koji se prožimaju kroz ceo grad, kao i niske nakošene kućice koje datiraju jos iz XVII veka. Destinacija koja svaki put nanovo uspeva da zadrži svoj mladi duh, jer je grad pun zabave i kulturnih znamenitosti. Jedna od najvećih poslastica su brojne galerije i muzeji gde turisti mogu postetiti nanadmašiva dela holandskih umetnika. Glavne neiscrpne karakteristike ovog grada su galerije, muzeji, beskonačan noćni život, interesantni kanali, domaće stanovništvo koje morate upoznati i fenomenalni pejzaži.


Amsterdam, Putovanja Amsterdam


Amsterdam avionom

Amsterdam avionom
Polasci: utorak, četvtak, nedelja


Program putovanja:
1. Dan: Beograd – Amsterdam:
Direktan let do Amsterdama kompanijom Transavia. Avion poleće iz Beograda u 15:10h. Poželjno je biti na aerodromu 2 sata pre poletanja aviona, zbog aerodromske I pasoške procedure. Sletanje na aerodom u Amsterdamu u 17:40h. Povratni transfer od aerodroma do hotela moguće je rezervisati preko agencije i on košta 35€. Mi Vam preporučujemo jeftiniju varijantu a to je “Amsterdam Airport Express Bus 197” koji ide do autobuske stanice “Amsterdam Elandsgracht” a cena karte u jednom pravcu košta oko 5€. Više informacija pogledajte na sledećem linku: http://www.amsterdamtips.com. Ili pozovite agenciju za više detalja. Smeštaj u hotel i noćenje.


2. dan – 3.(4,5). dan: Amsterdam:
Posle doručka u hotelu individualni obilizak Amsterdama je pravo zadovoljstvo. Za ovih 5 dana boravka u gradu predlažemo Vam da obiđete njegove veličanstvene trgove: Trga Dam, TTrg Leidseplain, Trg Rembrandt – Rembrandtplein, nezaobilaznu ulicu Crvenih fenjera - “Red Light District“. Grad je najbolje upoznati iz ugla loklanih vodiča koji će vas provesti kroz grad kao pravi domaćini i to potpuno besplatno. Ukoliko budete zadovoljni turom, običaj je da se na kraju razgledanja vodiču da neka naknada u vidu bakšiša. Besplatne ture (free walking tour) možete pogledati na sledećem linku: http://www.neweuropetours.eu. Za kretanje po gradu i obilazak muzeja najpraktičnije je koristiti City Card, koja postoji u većini evropskih gradova, sa kojom možete koristiti javni prevoz, ulaznice za muzeje i kulturne ustanove u zavisnosti koji paket izaberete. Više Informacija o Amsterdam City Card možete videti na sledećem linku: http://www.iamsterdam.com/en/i-am/i-amsterdam-city-card. Za dodatne informacije pozovite agenciju.


4. dan- 5.(6).dan: Amsterdam - Beograd
Doručak. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Transfer do aerodroma. Let do Beograda kompanijom Transavia. Poletanje u 11:50h. Sletanje u Beograd u 14:15h. Kraj programa.


Jun - Septembar
Polasci: utorak, četvtak, nedelja
4 dana/3 noćenja: od 460€
5 dana/4 noćenja: od 520€
6 dana/5 noćenja: od 599€
Aerodromske takse uključene u cenu aranžmana


Cena aranžmana obuhvata:
- Avionski prevoz na relaciji Beograd - Amsterdam - Beograd direktnim letom kompanije Transavia;
- Smeštaj na bazi 3, 4 , ili 5 noćenja (Na upit može i duži ili kraći borak u hotelu niže ili više kategorizacije) sa doručkom u hotelu 3* koji se nalazi u širem centru grada u standardnim dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama. Jednokrevetne sobe (1/1) na upit;
- Mali ručni prtljag dimenzija 55 x 40 x 25 cm do 10kg;
- Troškove organizacije putovanja;


Cena aranžmana ne obuhvata:
- Putno osiguranje;
- Transfer aerodrom - hotel - aerodrom;
- Gradske turističke takse koje se plaćaju u hotelu;
- Individualne troškove putnika;
- Veliki prtljag do 15kg: 40€; 20kg-50€; 25kg-60€; 30kg-80€; 40kg-100€; 50kg-160€;


Hoteli u ponudi:
Hampshire Hotel - Theatre District Amsterdam 3* www.hampshirehoteltheatredistrictamsterdam.com
Hotel Theatre District se nalazi na idealnom položaju u Amsterdamu, preko puta živahnog trga Leidseplein. Svaka soba ima TV sa ravnim ekranom i sistemom filmova na zahtev. Hotel nudi savremene sobe sa modernim sadržajima. Svaka soba u hotelu Eden Theatre District Amsterdam ima udobne krevete i sopstveno kupatilo. Doručak obuhvata veliki izbor toplih i hladnih jela svakog jutra. Besplatna kafa i čaj na raspolaganju su u foajeu. Café Americain preko puta hotela služi ukusne obroke i odatle mogu poslati račun direktno u vašu sobu. Postoje razni drugi restorani i kafići u okruženju. Vondelpark, Rajks muzej i muzej Van Gog se nalaze na nekoliko minuta hoda, kao i glavne trgovačke četvrti.

Hotel Atlantis Amsterdam 3* www.hotelatlantisamsterdam.com/EN/hotel.html
Hotel Atlantis se nalazi u dinamičnoj četvrti Amsterdama, u neposrednoj blizini Parka Sarfati i čuvene ulične pijace Albert Kajp, gde se takođe nalaze brojni lokalni barovi. U ponudi su sobe sa besplatnim bežičnim internetom, recepcija otvorena 24 sata dnevno i usluga iznajmljivanja bicikala. Sve sobe hotela Atlantis sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima, električno kuvalo i sopstveno kupatilo sa tušem. Svakog jutra gostima se služi doručak na bazi švedskog stola u salonu hotela Atlantis. U okolini hotela je dostupan veliki izbor restorana i kafea. Supermarket se takođe nalazi nedaleko od objekta. Muzej Heineken Experience se nalazi na 900 metara. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini tramvajskog stajališta sa kojeg saobraćaju linije do centra grada, Rajks muzeja, Trga Lejdse i Glavne železničke stanice. Železnička stanica RAI nudi direktne linije do Aerodroma Shiphol.

Hotel Sander 3* www.hotel-sander.nl
Smešten u Muzejskoj četvrti, hotel Sander se nalazi na 10 minuta hoda od Van Gogovog muzeja. On poseduje prostran vrt i računar za goste s internetom.Sander nudi toplo dekorisane sobe s TV-om s domaćim i stranim kanalima. Tokom boravka, na raspolaganju su vam usluge pranja veša i hemijskog čišćenja.Ujutru se služi tradicionalni holandski doručak, a tokom dana tu je i bar u kome možete popiti piće. U okolini se nalazi veliki broj restorana i kafea.Trg Lajdseplein se nalazi na 1,5 km od hotela. Tramvajska stanica Jakob Obrehtstrat se nalazi na manje od 100 metara i nudi direktne linije do glavne železničke stanice u Amsterdamu. Destinacija Amsterdam Aud Zaud je odličan izbor za putnike koje zanimaju muzeji, kultura i bicikliza.

... Ili sličan  hotel , iste kategorije i lokacije u zavisnosti od raspoloživiosti!


Mogući načini plaćanja:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.11.2017 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);


Napomene:
Rezervacije se rade na upit, cene su podložne promeni u zavisnosti od popunjenosti kapaciteta na letovima i traženim hotelima. Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme poletanja aviona
Besplatan prtljag – kod low-cost komapnija kao što su ESYJET, WIZZZ AIR, RAYAN AIR i drugih komapnija, podrazumeva ručni prtljag određenih dimenzija i težine (raspitati se u agenicji o pravilima za prtljag ili posetiti sajt navednih komapnija). Naknada za prtljag - Čekirani (veliki) prtljag podleze dodatnoj naknadi koja zavisi od dužine leta, kilograma, dimenzija i pravila odabrane avio kompanije. Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg kod komercijalnih avio kompanija, Air Serbia, Aitalia, Turkish airlanes...) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave unije. Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.
Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja u visini 300.000.- Eura kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja. Polisa broj 30000001233 od 25.01.2017.godine Akcionarskog društva za osiguranje “Milenijum Osiguranje a.d.o”, Beograd, ul. Bulevar Mihajla Pupina 10. Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravnosnanžne i izvršne sudske presude, odnosno odluke arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora.

Opšti uslovi putovanja agencije Club Paradiso  su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije. Mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje.
Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije , primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati


Cena je rađena na dan 04.03.2017. i važi do popune mesta po ponuđenoj tarifi.


Za realizaciju programa potrebno je minimum 2 putnika po polasku.
Krajnji rok za prijavu: do popune mesta
Krajnji rok za obaveštavanje putnika, u slučaju otkazivanja putovanja od strane Club Paradiso je 5 dana pre početka putovanja
Cenovnik br. 1 važi od 04.03.2017.


Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010

Trg Dam, Kraljevska palata, Nova katedrala 8 u kojoj se krunišu holandski kraljevi i kraljice), reka Amstel, Opera, mostovi, četvrt Crvenih fenjera, fabrika dijamanata, Singel (prvi krug kanala koji okružuje istorijsko jezgro grada), De Jordaan (selo unutar grada-jedinstveno u Evropi), Mršavi most, ulica Damark, Vondelpark, srednjevekovni manastir Behajnhof, Rijks muzej, muzej Van Goga, muzej jevrejske istorije (najvažniji van Izraela), Vaterloplajn (sajam polovne robe).


/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928