Kompanija -> 10 rodjendan

10-ti rodjendan Club Paradiso-a


Club Paradiso

12.01.2005.g. smo registrovani u APR, a 25.01.2005 godine je i zvanično počela da radi "Club Paradiso" turistička agencija. Nastali smo i funkcionišemo kao porodična firma, a porodični duh koji vlada u našem kolektivu, trudimo se da prenesemo i na naše turiste.

Članovi smo Asocijacije turističkih agencija Srbije ATAS-a. Zahvaljujući poštovanju turistickih kodeksa, iz godine u godinu sve veći broj kako individualnih klijenata tako i organizovanih grupa, ukazivali su nam poverenje. Kao nagrade za višegodišnji trud, došle su i prestižna priznanja "Šampion turizma" pet godina za redom 2009., 2010., 2011., 2012. i 2013.g.

Naš kvalitetan rad i zalaganje prepoznala je i Opštna Sitonija, i gradonačelnik Neos Marmarasa, koji je našem direktoru 2012. godine uručio plaketu zahvalnicu za izuzetne napore u razvoju turizma i promociju Neos Marmarasa kao turističke destinacije destinaije, a 2013. Plaketu za doprinos u organizovanju međunarodnog folklornog festivala koji se svake godine održava u maju i septembru.

Želimo da se zahvalimo svim svojim putnicima na poverenju, i svim kolegama na profesionalnosti i poslovnosti i podršci u radu. Nadamo se da ćemo uz Vas zajedno i dalje rastui i napredovati.

Club Paradiso kolektiv